(FOTO) Predrzna Kendall Jenner se je po ulici sprehodila kar brez hlač. Ljudje so ogorčeni in se ji posmehujejo

D.Ži
24.11.2022 11:17

Težko si je še izmisliti kaj novega. Lepa zvezdnica iz klana Kardashian-Jenner je navdih dobila na minulem milanskem modnem tednu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kendall Jenner je oboževalce znova presenetila s svojim (pre)drznim stajlingom. Paparaci so jo posneli, ko je odhajala s fotografiranja v Los Angelesu. Nosila je modno kombinacijo modrega pletenega puloverja in črnih prozornih nogavic s spodnjicami, ki so nadomestile hlače.

Profimedia

To nenavadno kombinacijo smo lahko videli že na modni reviji znamke Bottega Veneta na milanskem tednu mode, Kendall pa je stajling poustvarila do potankosti. Nosila je tudi priljubljeno Bottegino torbico Sardine z zlatim ročajem.

Profimedia

V rokah je držala šopek sončnic in se smehljala paparacem, ki so ji sledili. Njeno nenavadno opravo je na svojem instagram profilu delila slavna stilistka Dani Michelle, Kendallin stajling pa je sprožil plaz komentarjev. Ne zgolj navdušenih. 

Profimedia

"Ko se ti mudi in pozabiš hlače", "Če bi takole zapustil hišo, bi me verjetno aretirali", "Kje so njene hlače?", "Lepa je, a to je velik ne", "Kaj za vraga je to?" , "A hodimo zdaj res brez hlač po ulici?", "Nisem pristaš tega stajlinga", je le nekaj očitkov, našli pa so se tudi takšni, ki so zapisali, da je Kendall videti super.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta