(FOTO) Milijarderju je zakon razpadel zaradi nepremostljivih razlik, zdaj je pred oltar peljal 29 let mlajšo

D.Ži
02.06.2022 07:50

Modna oblikovalka Sarah Staudinger, znana po priljubljenem modelu torbice, se je poročila z agentom in milijarderjem Arijem Emanuelom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oblikovalka Sarah Staudinger (32) se je poročila z enim najbolj znanih hollywoodskih agentov in milijarderjev Arijem Emanuelom (61). Par je "usodni da" dahnil na razkošnem praznovanju v vili v francoskem Saint-Tropezu.

Profimedia

Na poroki je bilo veliko zvezdnikov, kot so Emily Ratajkowski, Elon Musk, Sean "Diddy" Combs, Mark Wahlberg, Tyler Perry in Larry David, prisoten pa je bil tudi Emanuelov brat, ameriški veleposlanik na Japonskem in nekdanji župan Chicaga Rahm Emanuel.

Profimedia

Čeprav je javnost od oblikovalke modno pričakovala veliko, je z izbiro svoje poročne obleke močno presenetila. Na ta poseben dan je nosila zelo preprosto široko krojeno poročno obleko, lase je imela spete v figo. Njeni prijatelji so za revijo People povedali, da je vztrajala pri minimalizmu.

Profimedia

Njen partner je za to priložnost izbral temno modro obleko, pod katero se je videla bela srajca brez kravate ali pentlje, kot kaže, je sledil navodilom svoje žene, ki z oblačili ni želela pretiravati.

Profimedia

To ni prva poroka Arija Emanuela. Bil je poročen s Saro Addington, od katere se je po več kot 20 letih skupnega življenja ločil leta 2018, z njo pa ima tri sinove. Za medije sta takrat povedala, da se ločujeta zaradi nepremostljivih razlik.

Profimedia

Sarah je slavna ameriška oblikovalka, katere kreacije obožujejo številne zvezdnice, kot sta Meghan Markle in Kendall Jenner. Leta 2018 je oblikovala model torbe, ki je v svetu ulične mode postal velika uspešnica.

Profimedia

Gre za model z imenom Moreau. Izstopa s svojimi modnimi kosi, ki nosijo značaj prepoznavnega stila kul dekleta iz Los Angelesa, kar navdušuje tudi spletne vplivnice, ki njene izdelke rade razkazujejo svojim sledilcem.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta