(FOTO) Slavna Kardashianova bivšega preboleva v povsem prosojni obleki. Oboževalci jo le še težko prepoznajo

D.Ži
11.03.2022 06:30

Khloe Kardashian se spreminja iz tedna v teden, kar mnogi pripisujejo lepotnim operacijam. Sama pravi, da se zna le dobro naličiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavna zvezdnica resničnostnih šovov Khloe Kardashian je bila opažena pred priljubljeno restavracijo, pozornost pa je tokrat pritegnila kar sama z zelo drzno modno kreacijo.

Profimedia

37-letna Khloe je za večerni izhod izbrala povsem prosojno obleko s pepita vzorcem, skozi katero se je več kot jasno videlo spodnje perilo - tangice in modrček kožne barve. Khloe se drastično spreminja iz meseca v mesec in mnogi jo na prvi pogled le še težko prepoznajo. Čeprav se govori, da je to posledica številnih operacij in in drugih lepotnih posegov, pravi, da je njena skrivnost v dobrem ličenju.

Profimedia

To je bil njen prvi javni nastop, odkar je napovedala, da se bo javno razgovorila o Tristanu Thompsonu, ki je spočel otroka z drugo žensko, medtem ko je bil v zvezi z njo.

Profimedia

Tristan se je Khloe za varanje javno opravičil. Piko na i škandalu je dodal test očetovstva, ki je pokazal, da je Maralee Nichols res zanosila, ko je bil še v zvezi s slavno Kardashianovo.

Profimedia

"Ne zaslužiš si bolečine in ponižanja, ki sem ti ga prinesel. Ne zaslužiš si, kako sem ravnal s tabo v zadnjih letih. Moja dejanja zagotovo ne kažejo, kaj si mislim o tebi. Ljubim te in te izjemno spoštujem, čeprav zdaj zagotovo ne misliš tega," je rekel nezvesti Tristan.

Profimedia

Khloe je varal tudi med nosečnostjo. Košarkarja so videli z več skrivnostnimi ženskami na intimnem druženju, februarja 2019 pa so ga ujeli med poljubljanjem z Jordyn Woods, najboljšo prijateljico Khloeine sestre Kylie Jenner. Kmalu zatem sta se razšla. Pred nekaj meseci se je odločila, da mu bo dala še eno priložnost, a se je vse skupaj končalo junija lani. Thompsona so namreč ujeli paparaci, ko je s tremi dekleti vstopal v sobo razvpitega losangeleškega dvorca.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta