Zelo težko obdobje: Saša Lendero je po ločitvi imela težave s prehranjevanjem

D.Ži
07.04.2023 08:18

Spremembe zmeraj prinesejo s seboj tudi veliko stresa. Naša priljubljena pevka in voditeljica si je morala vzeti kar nekaj časa razmislek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saša Lendero in Miha Hercog ohranjata prijateljski, profesionalni odnos. 
Planet Tv

Življenje gre naprej, tako ali drugače, za nami pa je tudi najbolj odmevna in medijsko obdelana slovenska estradna ločitev zadnjih nekaj let. Ni ga, ki ne bi vedel, da sta se po dolgoletni zvezi in precej krajšem zakonu razšla Saša Lendero in Miha Hercog. Sprva sta sporočila, da o bolečem razhodu ne nameravata razpravljati, kar se je sicer kmalu drastično spremenilo. A morda jima je lažje tudi zato, ker od svojem razpadlem zakonu veliko javno govorita.

Saška, ki ima s Hercogom 13-letno hči Ario, je nedavno v pogovoru za 24ur povedala, da se je znašla v težki situaciji. Potrebovala je nekaj časa, da je našla pravo pot. O ločitvi prej ni razmišljala, zato je bil šok toliko večji.

"Dolgo obdobje je bilo raznoraznih 'zakajev', 'kakojev' in iskanje smisla v neki situaciji, ki je nisi pričakoval in si mislil, da se ne more končati. Ampak potem se vse enkrat postavi na svoje mesto in vse stoji, čeprav si mislil, da je to nemogoče," je dejala. Tudi njeno telo se je spremembi uprlo. "Imela sem težavo s hrano, kako se pripraviti, da bi jo jedla, a je to obdobje potem hitro minilo. Nato sem veliko hodila v gozd. Narejena sem tako, da moram o stvareh razmisliti in jih razumeti. Morala sem analizirati, kaj se mi je zgodilo. Ne morem pustiti stvari za seboj, če je ne razumem," je dejala.

Podpora bližnjih ji je pomenila zelo veliko. Odnos z Miho traja, a je zdaj bolj na prijateljski in profesionalni ravni. Skupaj sta ustvarila njeno novo skladbo Ta noč je naša, ni pa prepričana, da bosta prav veliko sodelovala še naprej. Njega trenutno gledamo v komentatorski oddaji, ki na Planet TV spremlja Poroko na prvi pogled.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta