(FOTO) Raiven, kaj se dogaja? V razparanih nogavicah in podvezicah je naša evrovizijka oboževalcem povsem zmešala glavo

D.Ži
13.02.2024 10:25

Evrovizija se bliža, a Raiven najprej čaka še projekt, ki je poln argentinske strasti. Precej vroče je te dni tudi na njenih spletnih profilih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Naporni meseci so pred Raiven, ki bo kmalu morala zavihati rokave in se lotiti priprav na Pesem Evrovizije, na kateri bo maja našo državo zastopala v prvem polfinalnem večeru v švedskem Malmöju. A te dni njene misli še niso povsem pri Veroniki, kakor se imenuje skladba, ki je ob premieri pritegnila veliko pozornosti mednarodnih oboževalcev tega izbora. Raiven namreč najprej čaka valentinovska predpremiera, dan kasneje pa še premiera predstave Maria de Buenos Aires v ljubljanski Operi. Gre za uro in pol dolg balet Renata Zanelle, narejen po tango operi María de Buenos Aires Ástorja Piazzolle. 

No, strast, po kateri slovita tango in Argentina, je medtem zajela tudi njene profile na družbenih omrežjih, kjer se je Raiven pokazala v izjemno zapeljivi opravi, ob kateri se je nekaterim orosilo čelo. Lagali bi, če bi trdili, da smo je vajeni zapete do vratu, saj se je v spotu za Veroniko pokazala tudi skoraj povsem brez oblačil, a tokrat je Raiven domišljijo oboževalcev pošteno razburkala v ciklamasti satenasti obleki, ki razgalja njena ramena. No, tukaj pa se razgaljanje ne konča, saj je Raiven na posnetku obleko dvignila tako visoko, da so v prvem planu pristale nekoliko razparane črne mrežaste nogavice, ki jih krasijo črne čipkaste podvezice. S provokativnim prizorom je najavila predstavo, na kateri bo očitno zelo vroče. To nakazuje tudi opozorilo na uradni spletni strani Opere: "Predstava vsebuje prizore občutljive narave, zato se ogled mlajšim od 12 let odsvetuje." V predstavi bo Raiven Mario oziroma Mariino senco izmenjaje upodobila z Nuško Drašček. Ko bo tango izzvenel, pa bo napočil čas za Evrovizijo, kjer jo očitno čaka še kar nekaj dela s promocijo, saj jo stavne lestvice zaenkrat v igri za zmago uvrščajo v zadnjo tretjino. A do odločilnega majskega večera se lahko zgodi še marsikaj.  

Sledilci so nad nogavicami in podvezicami očitno navdušeni. "Uh, ja! Takšne lepe 'čarovnice' so včasih preganjali", "Eterična lepota", "Resnično upam, da bo predstava dobila odlične kritike, in želim si, da bi bil tam, da bi jo videl. Veliko ljubezni in vse dobro želim" in "Lahko uredim poročne papirje, če jih potrebuješ," ji sporočajo na Instagramu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta