(FOTO) Razkrila je nenavadno zgodbo: Nina Osenar ima novo tetovažo, ki predstavlja njenega sina. Ampak to na sliki ni on!

D.Ži
26.04.2024 09:02

Ena najlepših slovenskih pevk in voditeljic je šla skozi zdravstveni pekel, po premagani bolezni pa kar žari od zaljubljenosti v življenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nina Osenar in Dejan Kontrec sta najtežjo bitko njenega življenja premagala skupaj, o čemer sta spregovorila tudi v oddaji Dnevna soba z Bernardo Žarn. 
Zaklop

Kar žari od nove zaljubljenosti v življenje in v vse, kar ji prihodnost še lepega prinaša. Hvaležna je za vsak dan posebej, zdaj ko je spet zdrava. Nina Osenar Kontrec nikoli ne bo pozabila, kako jo je bolezen kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom za več let položila v posteljo in njeno življenje spremenila v pekel, o čemer je napisala tudi zelo iskreno in globokih spoznanj polno knjigo V objemu življenja, ki je uspešno našla pot med bralce. V njej je izrazila tudi globoko hvaležnost do svoje družine, ki ji je stala ob strani v najtežjih trenutkih. 

Tokrat se je naša pevka in voditeljica spet oglasila na družbenih omrežjih, a z nekoliko presenetljivo objavo. Svoje sledilce je presenetila z novo tetovažo, ki ima globlji pomen, kot se zdi na prvi pogled. Omislila si je podobo žirafe. Gre za ljubko, navihano asociacijo na njenega sina. "Evo ga, moj žirafček, moj sinko, moj Marlonček. Vžgan na mojo roko za vedno. Hvala, Tina," je dejala v posnetku in se zahvalila tetovatorki Tini.

Zakaj se je odločila za podobo najvišje živali na svetu, je kasneje pojasnila za Metropolitan in povedala, da žirafica simbolizira njenega sina Marlona, ki ga je "moj žirafček" klicala, še preden se je rodil. Pravi, da je s tetovažo zelo zadovoljna. Zakaj ga kliče tako, je razkrila tudi v knjigi, zato o tem v intervjujih ne želi govoriti.

Vesela je, da je njena knjiga med najbolj iskanimi v državi, s svojo zgodbo si želi pomagati tudi drugim, ki se borijo z redkimi boleznimi, ki vplivajo na vse družinske člane. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta