(FOTO) Po dolgih letih se je oglasila Nina Osenar in objavila fotografijo, ki je sprožila vroče govorice

D.Ži
14.06.2021 09:44
Je ali ni? Ena naših najlepših in najbolj nepozabnih misic in televizijskih voditeljic uživa v mirnem družinskem življenju, ki bo morda v kratkem postalo precej bolj živahno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Priznamo, prav nič nam ni všeč, da se je Nina Osenar že pred časom umaknila iz javnosti, saj čedno temnolasko, ki se je pred mikrofonom vselej prelevila v simpatično klepetuljo, že močno pogrešamo. Tudi njeni profili na družbenih omrežjih ne prekipevajo ravno od novih vsebin, pa vendar se je po dolgem času spet oglasila. In to na zelo oseben način. Na svojem Facebooku je po treh letih molka delila lepo nosečniško fotografijo in v hipu sprožila ugibanja o tem, ali je morda spet noseča. 

🤰💙

Objavil/a Nina Osenar dne Četrtek, 10. junij 2021

Fotografiji, na kateri jo vidimo z že lepo zaobljenim nosečniškim trebuščkom, je dodala še emotikona nosečnice in modrega srčka, kar bi lahko kazalo na to, da pričakuje dečka. Ker je Nina glede osebnega življenja zelo skrivnostna, ni znano, ali je res noseča ali pa le obuja nosečniške spomine na leto 2017, ko sta se z Dejanom Kontrecem razveselila malega Marlona. Družina si je mirno življenje ustvarila ob ljubljanskem Koseškem bajerju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta