(FOTO) Na spletu pristala zelo redka fotografija Nine Osenar s sinom Marlonom. Podobnost med njima je osupljiva

D.Ži
07.10.2022 08:54

Dolgo smo čakali, a že skoraj dočakali. Svojčas ena naših najbolj obleganih televizijskih voditeljic se vrača pred kamere.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
RTV Slovenija

Nina Osenar je svojčas kraljevala na naših malih zaslonih. Nosila je lepotne kronice, vodila najbolj gledane šove in bila ena najbolj obleganih slovenskih estradnic. Nato pa umik, ki mu je po dolgih letih molka sledila zelo iskrena zgodba o zdravstvenih težavah, bitki z izgorelostjo. Tudi predano materinstvo terja veliko časa in energije. Zdaj se počasi vrača na sceno, na spletu pa je pristala zelo redka fotografija, na kateri jo vidimo s sinčkom Marlonom. Kako čeden deček! Podobnosti med njima ne gre prezreti.

Za revijo Jana je Nina povedala: "Imela sem čudovit porod, prvi meseci materinstva so bili neskončno veselje. Štiri mesece po porodu pa sem postajala čedalje bolj utrujena. Spala nisem skoraj nič, saj je Marlon, tako brezmejno ljubek dojenček, hitro dojel, da bo dobil jesti, kadar bo hotel; da ga bom crkljala podnevi in ponoči."

RTVS

Sina, ki ga ima z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem, noče pretirano izpostavljati, sama pa se bo kmalu vrnila pred kamere in pod žaromete, saj jo bomo videli v vlogi voditeljice Slovenske popevke.

Dejan Nikolič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta