(FOTO) Razpeta, nakodrana in noro zapeljiva Jerca Legan med palmami sporoča: "Divja v srcu, od zore do mraka!"

D.Ži
29.02.2024 12:29

Po boleči ločitvi in zakonu, ki ga je opisala z besedo "toksičen", je lepa antropologinja svoj košček raja našla na Maldivih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kdo bi ji zameril? Po očitno ne prav srečnem zakonu in več kot mučnem javnem pranju perila v medijih, ki je sledilo ločitvi od Milana Cvikla, zdaj viceguvernerja Banke Slovenije,  si je dr. Jerca Legan dušo končno privezala na dolgem in zelo eksotičnem dopustu na večno sončnih, rajskih in vse prej kot poceni Maldivih. O tem, kako sproščeno pozira v kopalkah in na pravljični plaži "slavi preprostost", smo že poročali. Medtem je atraktivna antropologinja med svoje spletne sledilce poslala nove dopustniške utrinke.  

 

Tokrat s poletno razpuščenimi in ljubko nakodranimi lasmi pozira med palmami, v čudovito lahkotni in ravno prav dekoltirani obleki z razporkom. Zdi se kot prava boginja poletja.

"Divja v srcu, od zore do mraka! Pustolovščina z vso potrebno divjostjo je globoko duhovno hrepenenje, zapisano v dušo," je pripisala utrinkom. Zdi se, da so v objemu turkiznega morja in maldivskega sonca stare rane že skoraj zaceljene. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta