(FOTO) Po ločitvi Jerca Legan v kopalkah uživa na eni najbolj prestižnih destinacij in sporoča: Slavim preprostost!

D.Ži
19.02.2024 09:28

Neskončna modrina morja, kot sneg bel pesek in božajoče sonce. Atraktivna antropologinja si je očitno sredi zime dušo privezala na eksotičnih Maldivih. Pozirala je kot za stavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pravijo, da po ločitvi nekateri doživijo novo pomlad, dr. Jerca Legan pa je očitno doživela kar poletje. Antropologinja, bivša žena nekdanjega bančnega viceguvernerja in politika Milana Cvikla, je po ločitvi na polno razprla svoja krila in uživa v življenju vsak trenutek. Tako se vsaj zdi ob pogledu na fotografije na njenem Instagramu, kjer čedna publicistka tu in tam odpre vrata v svojo zasebnost. 

Medtem ko se v Sloveniji trenutno nahajamo nekje sredi mlačne zime, je predsednica fundacije Ženske brez meja temperaturo dvignila precej višje. Objavila je namreč nekaj naravnost rajskih posnetkov z Maldivov, ki so jo s svojo poletno lahkotnostjo povsem očarali. Kot prava manekenka je v belih enodelnih kopalkah pozirala na mehki beli mivki ter se predajala soncu in neskončni modrini morja. 

Fotografijam, ki so nastale na eni najdražjih in najbolj prestižnih dopustniških destinacij na svetu, je pripisala, da slavi preprostost - sonce, pesek in morje. Pravi, da je bolje nekaj videti enkrat, kot pa o tem tisočkrat poslušati. "Potovati pomeni živeti," je spomnila na besede Hansa Christiana Andersona. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta