(FOTO) Rosvita Pesek žrtev prevare, sledilcem je poslala prav posebno sporočilo

A.L.
14.05.2024 09:21

Njeni sledilci so ji v komentarjih izrazili spodbudne besede.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rosvita Pesek je bila tarča prevarantov.
Robert Balen

V zadnjem času se vse pogosteje zgodi, da kateri od znanih obrazov postane tarča spletnih prevar. Nazadnje se je to zgodilo televizijski voditeljici Rosviti Pesek. V reklami za hujšanje, dieto in finančna nakazila so goljufi dodali njeno podobo in ji tako ukradli identiteto na Facebooku.

"Moja Facebook stran je bila v zadnjih dneh 'ugrabljena'. Ker se poznamo že lepo vrsto let, veste, da ne pošiljam reklamnih sporočil, zdravniških nasvetov, shujševalnih diet - ker pri meni opazno ne delujejo -, vas ne nadlegujem, še manj pa prosim za finančna nakazila. Če ste karkoli od tega prejeli, je bilo lažno," je svojim sledilcem sporočila voditeljica Odmevov in se opravičila za nevšečnosti.

Strah Rosvite Pesek, da bi njeni sledilci prevari nasedli, so bili očitno odveč. V komentarjih so ji namreč množično sporočali, da so hitro ugotovili, da gre za prevaro. "Vsi, ki vas poznamo, zelo dobro vemo, da vi takih neumnosti ne bi objavljali," se je glasil eden od komentarjev, drugi pa: "Kje pa, poznamo vaš način sporočanja, brez panike." 

"Od vas ne bi nikoli pričakoval, da bi objavljali take ničvredne stvari. Ste prijazna in razgledana ženska," pa ji je sporočil še eden od sledilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta