(FOTO) Takšne je še nismo videli: Ana Tavčar pozirala v zelo nenavadnem položaju in pokazala veliko gole kože

A.L.
08.05.2024 08:45

Četudi nas do poletja in vročih dni loči še nekaj tednov, je Ana pred kratkim izkoristila priložnost za izlet proti morju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Voditeljica Ana Tavčar se že nekaj časa z gledalci znova zbuja v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija. Postavna svetlolaska nadvse uživa v studiu, vsako leto pa nestrpno odšteva tudi tedne do poletja. Je namreč velika ljubiteljica vsega, kar je povezano s poletnimi meseci. Pred leti si je za ta letni čas naredila celo nekaj kosov svojih oblek. "To poletje je prav drugačno, ker nosim 'svoje' obleke. To krilo sem sešila enkrat kar tako, brez kroja, po navdihu ... Z bucikami na tkanini po telesu. Ampak občutek iti v njem na aperitiv, je tak ... magično-nežno-determinirano-skrivnostno svoboden,“ je takrat zapisala na Instagramu.

Četudi nas do poletja in vročih dni loči še nekaj tednov, je Ana pred kratkim izkoristila priložnost za izlet proti morju. Zagovornica zdravega načina življenja je enega od trenutkov obeležila tudi s fotografijo, ki razkriva, da si je vzela nekaj trenutkov zase in ob morju izvajala jogo. Sledilci so bolj kot morje opazili njeno izklesano postavo, ki jo je dodatno poudarila z oprijetimi legicami in športnim nedrčkom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta