(FOTO) Salon VinDel že petnajstič razvajal goste, nazdravljalo je tudi veliko znanih obrazov ...

D.Ži
18.10.2024 08:31

Letošnja nadgradnja je bila skupno nastopanje štajerskih vinogradnikov in vinarjev, ki so združeni v Združenje vinorodna Štajerska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dejan Baier, alfa in omega Salona Vindel, je med slovenskimi vinskimi kraljicami opazno užival. Kdo pa ne bi v tako aristokratski družbi?
MP Produkcija/Pigac.si

Prostori Slovenskega narodnega gledališča Maribor so gostili že 15. tradicionalni mednarodni Salon VinDel, kjer so ljubitelji vin in drugih dobrot ponovno prišli na svoj račun.

Mariborska vinska kraljica Maruša Mukenauer se je v družbi Andreja Borka, pomočnika direktorja Festivala Lent in Narodnega doma Maribor, ter nekdanjega župana Ptuja Mirana Senčarja, direktorja Tenzorja in predsednika TD Ptujska Gora, dobro počutila.
MP Produkcija/Pigac.si

"Zavod Slovino je že petnajstič s ponosom organiziral mednarodni salon vina in delikates. Letošnja nadgradnja je bila skupno nastopanje štajerskih vinogradnikov in vinarjev, ki so združeni v Združenje vinorodna Štajerska," je poudaril Dejan Baier, prvi mož zavoda Slovino in Salona Vindel.

Humorist in gasilec Sašo Dobnik je pokušal Napoj, ki ga je posebej zanj pripravil Žiga Legnar.
MP Produkcija/Pigac.si

Častna pokrovitelja celodnevnega dogodka sta bila mariborski župan Saša Arsenovič ter ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Nosilno grafiko Salona VinDel je narisal akademski slikar Dominik Olmiah Križan.

Saša Arsenovič, mariborski župan, je zaželel dobrodošlico enemu najkarizmatičnejših slovenskih vinarjev Stojanu Ščurku in mu voščil za 68. rojstni dan.
MP Produkcija/Pigac.si

Častni konzul Kazahstana, notar in pesnik Gorazd Šifrer je ob spremljavi violine recitiral svoje navdihujoče pesmi. Povratne kozarce je tudi tokrat gravirala Steklarna Rogaška.

Mariborska političarka Lidija Divjak Mirnik v družbi nesojene šentiljske županje in direktorice hotela Radin Zdenke Ploj.
MP Produkcija/Pigac.si
Na zdravje! Šefici z mariborske Poštne ulice Vida Tement, Le Vino, in Simona Zdovc, restavracija Fudo.
MP Produkcija/Pigac.si
Blažen med ženami. Iztok Puhek, novoizvoljeni predsednik združenja ženskih košarkarskih klubov v KZS, v družbi Doroteje Mauko, Nine Petrič in Petre Eferl z Zavoda za turizem Maribor, Nataše Ritonija, direktorice RRA, ter Eve Lozina, vodje kabineta župana.
MP Produkcija/Pigac.si

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta