(FOTO) Katarina Venturini je že davno preteklost, Andrej Škufca je danes srečno poročen s to lepo Madžarko

D.Ži
10.10.2023 11:54

Plesni pari se radi zaljubljajo. In to se je že dvakrat zgodilo našemu plesnemu asu, katerega življenje sta močno zaznamovali dve nekdanji soplesalki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katarina Venturini in Andrej Škufca leta 2001. Par sta bila plesno in zasebno, a to je že davno zaključena zgodba. Srečo v ljubezni sta medtem našla drugje. 
Robert Balen

Če nedeljske večere preživljate na domačem kavču, obstaja velika verjetnost, da je z vami v dnevni sobi tudi Andrej Škufca, ki je v žirantski četverici šova Slovenija ima talent na Pop TV nasledil Branka Čakarmiša in zdaj velja za najbolj strogega žiranta. Čeprav ga pogosto videvamo na malih zaslonih, pa o njegovem zasebnem življenju prav veliko ne vemo, saj ga skrbno skriva.

V mislih gledalcev bo vedno povezan s Katarino Venturini, s katero sta svoj čas bila eden najlepših in najuspešnejših slovenskih plesnih in zasebnih parov. Skupaj sta med letoma 1990 in 2008 osvojila 23 prvih mest med člani na državnih tekmovanjih v standardnih in latinskoameriških plesih, štirikrat sta dosegla tudi naziv svetovnih prvakov v teh kategorijah. Tekmovalno sta se medtem že davno upokojila, zasebno pa razšla, o svojih partnerskih letih danes ne govorita več, saj gre za že davno zaključeno zgodbo. Andrej je že dolgo srečen z ženo, lepo Madžarko Melindo Törökgyörgy Škufca. Povezala ju je skupna plesna kariera, pa tudi sin Valentin, ki se je rodil leta 2019. Plesni par sta postala leta 2009, kakšno leto kasneje je med njima preskočila še ljubezenska iskrica, kakor se to pri plesalcih rado zgodi. Poročila sta se leta 2016. 

Precej aktivna je dvojica tudi na Instagramu, kjer je Melinda te dni navdušila s čudovito obleko, ki jo je nosila v eni najbolj znanih dvoran na svetu - Royal Albert Hallu. 

"Odkar sva plesna upokojenca, imava v primerjavi z leti, ko sva bila še tekmovalca, še več obveznosti. Veliko potujeva, saj sodiva, učiva, pleševa na raznih prireditvah. Na Madžarskem imava klub, kjer skrbiva za druge pare," je pred časom za Zvezde povedal Andrej. 

Nedavno se je Melinda udeležila Svetovnega plesnega prvenstva, v bleščeči obleki z dramatično nabranimi rokavi je bila videti kot prava hollywoodska zvezdnica. V tako glamurozni opravi se je poklonila 70-letnici mednarodnega prvenstva. Za odlično opravljeno delo je čestitala organizatorjem in plesalcem, v komentarjih pa izvemo, da se pod njeno obleko podpisuje znamka Noelino Dance Cotoure iz Budimpešte.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta