(FOTO) Frajerska kombinacija! Demi Moore kultno torbico kombinirala s supergami, ki jih skoraj zagotovo imate v omari

D.Ži
12.10.2023 10:58

Črna od glave do pet, a modno je zadela v polno. Če si čevlje večina še lahko privošči, pa se nekoliko zatakne pri dragi torbici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Demi Moore je v na videz preprosto kombinacijo vključila dva ikonična modna kosa.
Profimedia

Demi Moore na rdeči preprogi pogosto jemlje dih s svojimi opravami in brezčasno mladostnim videzom, a tudi v prostem času izbira modne kose, ki poudarjajo njeno lepoto in dekliški duh. Tudi ko izbere zelo preproste modne kombinacije. Prav te dni je z domiselnim parčkanjem kosov zadela v polno.

Kultne allstarke so mesto našle tudi v omari legendarne igralke.
Profimedia

Demi je obiskala ekskluzivni tiskarski studio Jonathan Wright & Company v Los Angelesu, v katerem je nato preživela eno uro in ga zapustila z nasmeškom na obrazu. Legendarna filmska zvezdnica je pozornost pritegnila tudi z izbiro oprave. Oblečena je bila v črno in kombinirala preprosto majico z dolgimi rokavi s kargo hlačami s stranskimi žepi. Mladostni stajling je sijajno dopolnila z visokimi supergami Converse iz črnega platna.

Torbica Capucines je poklon soseski, v kateri je zaživela prva prodajalna prestižne znamke Louis Vuitton.
Profimedia

Gre za klasičen model ikoničnih čevljev, kultni status pa ima tudi torbica, ki jo je izbrala. Nosila je črn model Capucines francoske modne hiše Louis Vuitton, okrašen z zlatimi kovinskimi detajli in črnim plišastim medvedkom. Cene teh torbic se začnejo pri 3500 evrih.

Mali Pilaf se je skrival v nosilki, ki jo je Demi nosila čez prsi. 
Profimedia

Torba Capucines je poklon prvi trgovini Louis Vuitton, odprti leta 1854 na Rue Neuve-des-Capucines v Parizu, ki pooseblja prefinjenost in rokodelstvo tega zgodovinskega območja. Za navidezno preprostostjo oblikovanja, ki presega meje klasičnih usnjenih izdelkov, stoji zapleten ustvarjalni proces in velika spretnost: vsako torbo v 250 korakih sestavijo najbolj izkušeni mojstri.

Pilaf Demi spremlja na vsakem koraku. 
Profimedia

Demi Moore se ne loči od svojega dveletnega psa Pilafa, zato je svojo drobno čivavico vzela s seboj v tiskarski studio in ga dala v nosilko, ki si jo je privezala okoli telesa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta