(FOTO) Se spomnite nadležnega piflarja iz serije, ki smo jo gledali vsi? Danes bi ga le še težko prepoznali

D.Ži
25.05.2023 10:39

Legendarni Steve Urkel je odrasel v zelo atraktivnega tipa, ki se zelo dobro stara.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Serija, ki je nekoč zasvojila milijone po svetu. Družinske zadeve ostajajo televizijska klasika 90-ih. 
Profimedia

Saj se ga še spomnite, mar ne? Tudi tega, kako zelo vam je nekoč šel na živce, a televizijska uspešnica nas je vedno znova prikovala pred male ekrane. Steve Urkel, lik iz nekdaj priljubljene serije Družinske zadeve, ki so jo prenehali snemati leta 1998, je postal legendarna televizijska karikatura. Nepozabno nadležnega očalarja je upodobil igralec Jaleel Ahmad White.

Profimedia

Čeprav je nekoč igral suhljatega piflarja, je Jaleel medtem odrasel v zelo postavnega moškega, kdo bi rekel celo žrebca, ki se prav lepo stara, saj je tudi pri 45-ih, ki jih je dopolnil pred kratkim, izklesan, čeden in šarmanten. 

Slave Steva Urkla ni nikoli presegel, je pa sodeloval pri številnih animiranih filmih.

Leta 2011 se je pojavil v priljubljeni seriji Zdravnikova vest, sodeloval je v šovu Zvezde plešejo, pred petimi leti pa je v sodelovanju s televizijsko hišo CBS snemal televizijski šov "Me, Myself & I".

Profimedia

Trenutno ni poročen, v 90-ih je bil v zvezi z igralsko kolegico Christine Lakin. Z bivšo partnerico Bridget Hary ima hči Samayo, ki se je rodila leta 2009.

V njegovem domu je spomenik soigralki iz Družinskih zadev Michelle Thomas, ki je leta 1998 umrla zaradi raka na želodcu, kmalu po zaključku serije.

Profimedia

Opisoval jo je kot starejšo sestro, ki je bila v prvih sezonah serije nekaj časa njegova najbližja prijateljica na snemanju. Pravi, da se je njegovo otroštvo končalo z njeno smrtjo.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta