Šok: Nenadoma je umrla komaj 37-letna nekdanja udeleženka Big Brotherja

A.L.
10.05.2023 13:47

Nenadna smrt je nastopila, medtem ko se je s prijatelji zabavala v lokalu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profiemdia

Italijanska zvezdnica Big Brotherja Monica Sirianni se je zgrudila in umrla v baru v Italiji, stara komaj 37 let, poročajo tuji mediji. Do nenadne smrti je prišlo minuli petek zvečer, ko je bila s prijatelji v mestu Sauveria Mannelli v provinci Catanzaro. Zvezdo resničnostnega šova naj bi nemudoma odpeljali v bolnišnico, a je bilo zanjo žal že prepozno. Zdravniki ne izključujejo, da je doživela srčni infarkt, vendar preiskava vzroka njene smrti še poteka.

"Spominjam se, kako sem gledal tisti televizijski program. Zelo mi je žal. Objem družini," je na Twitterju zapisal eden od Monicinih oboževalcev, potem ko je odjeknila novica o njeni smrti. "Zelo mi je žal, sožalje družini," pa je zapisal drugi.

Monica je nastopila v 12. sezoni italijanske različice Big Brotherja, ki so jo predvajali med letoma 2011 in 2012, v hiši pa je takrat ostala približno mesec dni, preden so jo izselili.

Preden je pred več kot desetletjem nastopila v Big Brotherju, je Monica živela v Avstraliji, a se je vrnila v svojo rodno Italijo, da bi nastopila v resničnostni televizijski seriji. V času, ko je bila v oddaji, je Monico obiskal tudi njen takratni fant Diego, ki se je obregnil ob njeno spogledovanje z enim od tekmovalcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta