(FOTO) Zvezdnico Obalne straže danes le še težko prepoznamo, huda odvisnost jo je povsem spremenila

D.Ži
22.05.2023 10:07

Ves svet je nekoč vzdihoval, ko se je na malih ekranih pojavila Yasmine Bleeth, a malo smo vedeli o tem, kako težke bitke bije v zakulisju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Yasmine Bleeth je v 90-ih veljala za eno najlepših žensk na svetu.
Profimedia

Zvezdnica nekdaj zelo priljubljene serije Obalna straža Yasmine Bleeth se je že davno skoraj povsem umaknila iz javnega življenja, a so jo nedavno opazili na sprehodu po Los Angelesu, kar je bil sila redek prizor. 54-letnica se je sprehodila v ležerni opravi in ​​z razmršenimi lasmi, mnogim se zdi, da je seks simbol 90-ih let prejšnjega stoletja danes močno spremenjen. Ni je prav lahko prepoznati.

Cast members, David Hasselhoff, Yasmine Bleeth, Alexandra Paul, David Charvet and Pamela Anderson. Baywatch is an American action drama series about the Los Angeles County Lifeguards who patrol the beaches of Los Angeles County, California starring David Hasselhoff. Captioned on 22nd December 2010.,Image: 97718381, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., *** HANDOUT image or SOCIAL MEDIA IMAGE or FILMSTILL for EDITORIAL USE ONLY! * Please note: Fees charged by Profimedia are for the Profimedia's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. Profimedia does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you (the user) expressly agree to indemnify and to hold Profimedia and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against Profimedia arising out of or connected in any way with publication of the material. Profimedia does not claim any copyright or license in the attached materials. Any downloading fees charged by Profimedia are for Profimedia's services only. * Handling Fee Only ***, Model Release: no
Profimedia

Igralka je zaslovela z vlogo Caroline Holden v Obalni straži. Nastopanje v takrat priljubljeni seriji je pripomoglo k začetku njene manekenske kariere, lansirala pa je tudi lastno linijo kopalk. Medtem ko je igrala v serijah, kot sta Nash Bridges in Titans, je njeno vedenje v zakulisju karieri precej škodilo, saj je zabredla v mamila in le težko našla izhod iz tega pekla.

Yasmine Bleeth je danes videti precej drugače, a iz pekla mamil ji je očitno uspelo pobegniti. 
Profimedia

 

Studii in režiserji so jo dali na črni seznam, ker so menili, da je preveč zahtevna za resno delo. Zbrala je dovolj volje in poguma ter se odpravila na rehabilitacijsko kliniko Promises v Malibuju, kjer so jo za kratek čas spet postavili na pravo pot.

Profimedia

Kmalu po odhodu s klinike je spet začela uživati ​​mamila in bila leta 2011 aretirana, ko je policija po prometni nesreči pri njej našla kokain. Na sodišču je krivdo priznala, pristala na dve leti pogojne kazni in 100 ur družbenokoristnega dela.

Profimedia

V članku za revijo Glamour iz leta 2003 je zapisala, da se bo še naprej zavestno trudila čim bolj izogibati drogam, a da bo odvisnost vedno del njenega življenja.

Profimedia
Nelaskava fotografija, ki je nastala po aretaciji, ko so pri njej našli kokain.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta