(FOTO) Se spomnite te nekdanje slovenske misice? Danes je morda ne bi več spoznali

A.L.
04.06.2023 07:56

Vse kaže, da 47-letnica za svojo postavo še vedno dobro skrbi, saj je videti brezihbno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Se še spomnite Metke Albreht, nekdanje slovenske misice? Danes lepa temnolaska dela kot modna stilistka, tu in tam se sledilcem oglasi tudi na Instagramu. Nič drugače ni bilo pred časom, ko je objavila fotografijo v bikiniju in vse pustila odprtih ust.

Vse kaže, da 47-letnica za svojo postavo še vedno dobro skrbi, saj je videti brezihbno. "Nikoli nimam posebnih priprav na poletje, ker čez vse leto jem zdravo, domače, sezonsko in raznovrstno. Če na primer v nekem obdobju rastejo šparglji, poskrbim, da so takrat ti na jedilniku. Zelo rada pripravljam sezonske jedi. Trudim se tudi, da je hrana slovenskega porekla. Poleti dobimo sadje in zelenjavo pri mojih starših, ki imajo vrt. To imamo najraje, saj vemo, od kod prihaja in da je zdravo in neškropljeno. Poskrbimo tudi, da se veliko gibamo, da smo na svežem zraku in na splošno zelo aktivno preži-vljamo dneve. Za to poskrbi tudi moj petletnik, ki je ves čas v gibanju," je pred časom povedala za portal Njena.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta