(FOTO) Še vedno ima zapeljivo postavo in mlajšega fanta: Razvpita 82-letnica trdi, da na sebi ni popravila ničesar

D.Ži
11.01.2023 08:38

Pravijo ji "Catwoman", ženska mačka, saj njen obraz spominja na filmsko karikaturo. Po mega donosni ločitvi je razglasila bankrot.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jocelyn Wildenstein je ena od slavnih dam, ki so zaradi radikalnih lepotnih popravkov skoraj neprepoznavne. Danes 82-letna zvezdnica je s spremembami začela že zelo zgodaj in že v mladosti drastično spremenila svoj videz.

Profimedia

"Ko gledam svoje fotografije iz mladosti, se mi zdi, da sem bila takrat lepša. Ko smo mladi, obstaja določena svežina, ki jo z leti izgubimo. Ampak še vedno boste na meni našli iste oči, enako visoka lica in isti nos," je rekla Jocelyn ob neki priložnosti.

Čeprav je njen obraz malce strašljiv, ima še vedno odlično postavo za svoja leta. Njen 21 let mlajši zaročenec, modni oblikovalec Lloyd Klein trdi, da ni prestala niti ene lepotne operacije, kar se sicer zdi malo verjetno.

Profimedia

 

"Ne vem, zakaj mediji vse to pišejo in zakaj so ji nadeli vzdevek Catwoman, saj je Jocelyn vedno izgledala tako. Resnično si nikoli ni ničesar dala popraviti na obrazu. Imam fotografije, na katerih je bila stara 16 let, izgledala je skoraj tako kot danes," trdi njen partner.

Par se je zaročil leta 2017, takrat je Jocelyn pokazala tudi milijone vreden 32-karatni diamantni prstan. Iskra je med njima preskočila že pred več kot 15 leti. Poročiti sta se nameravala leta 2018, a usodnega da še nista dahnila.

Profimedia

Odkar je razglasila bankrot, živita v Miamiju. Nekoč je za hišnega ljubljenčka imela opico kapucinko. 

Jocelyn je zaslovela v 90. letih, ko se je po 21 letih zakona ločila od slovitega trgovca z umetninami Aleca Wildensteina, na sodišču pa je dobila več kot dve milijardi dolarjev.

Profimedia

Leta 2016 sta z Lloydom povzročila incident, ko so ju aretirali sredi hudega prepira. Polnila sta naslovnice medijev po domnevnem fizičnem obračunu na njunem domu, a sta vse očitke o pretepu zavrnila, vidne poškodbe na telesu pa skušala opravičiti s trditvijo, da sta bila med strastnim seksom nerodna.

Profimedia

Po poročanju ameriških medijev naj bi Jocelyn od ločitvenih milijard ostalo zgolj 10 milijonov dolarjev. Mnogi trdijo, da jo Lloyd le izkorišča za bogastvo, ki mu je pomagalo pri njegovi oblikovalski karieri, in da je pravzaprav gej.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta