Lepe in oboževane: Kdo so najbolj slavne partnerice nogometnih zvezdnikov? Nekatere imajo na milijone sledilcev

D.Ži
01.12.2022 11:07

Victorio Beckham pozna ves svet. Pa poznate tudi ostale boljše polovice bogov nogometnih zelenic?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čudovita Pilar Rubio na filmskem festivalu v San Sebastianu
Profimedia

Med nogometnimi prvenstvi so medijske pozornosti poleg nogometašev tradicionalno deležne tudi njihove žene in partnerice. Medtem ko se nekatere pogosto pojavljajo v javnosti, druge svoja zasebna življenje skrbno skrivajo. Mnoge so zelo priljubljene tudi na družbenih omrežjih.

Portal Players Bio je izpostavil nekaj najbolj priljubljenih boljših polovic nogometašev vseh časov. Nekatere nimajo več tega naziva, a so še vedno zelo priljubljene.

Georgina Rodriguez

Prvo mesto je zasedla Georgina Rodriguez, zaročenka nogometaša Cristiana Ronalda. Atraktivna manekenka je na Netflixu posnela dokumentarno serijo, v kateri se je predstavila javnosti, aktivna pa je tudi na Instagramu, kjer ji sledi 39,7 milijona ljudi.

Ronalda je spoznala leta 2016 med delom v Guccijevi trgovini. Kasneje je sodelovala s številnimi modnimi znamkami. Georgina je partnerjeva največja podpornica.

Shakira

Za Georgino je ena najbolj priljubljenih partneric nogometašev Shakira. Resda lahko Shakiro zdaj imenujemo "bivša", a nekdanji španski nogometni reprezentant Gerard Pique in kolumbijska pevka sta bila v zvezi kar 12 let.

V začetku tega leta sta sporočila, da se razhajata. Kmalu zatem so Piqueja opazili s Claro Chia, njegovo novo punco, zaposleno v njegovem produkcijskem podjetju. Mimogrede, Shakiri na Instagramu sledi 77,5 milijona ljudi.

Victoria Beckham

Ko gre za Victorio Beckham, ni treba posebej poudarjati, da je žena upokojenega nogometaša Davida Beckhama. Victoria je zaslovela v devetdesetih kot članica skupine Spice Girls. Danes je priljubljena tudi na Instagramu, kjer ji sledi 30,3 milijona ljudi.

Zvezdnika sta se spoznala leta 1996, leto kasneje pa začela hoditi. Leta 1999 sta se poročila, v 23 letih zakona pa so se jima rodili štirje otroci: Brooklyn, Romeo, Cruz in Harper. Victoria in David sta eden najbolj slavnih parov na svetu.

Pilar Rubio

Pilar Rubio je žena španskega nogometaša Sergia Ramosa. Je španska novinarka in TV voditeljica. Pred tremi leti se je poročila s Sergijem.

Priljubljena je tudi na Instagramu, kjer ji sledi 8,7 milijona ljudi.

Perrie Edwards

Partnerica angleškega profesionalnega nogometaša Alexa Oxlade-Chamberlaina je angleška pevka. Zaslovela je leta 2010 kot članica britanske dekliške skupine Little Mix, ene najbolj prodajanih dekliških skupin na svetu.

Z Little Mix je izdala šest studijskih albumov. Na Instagramu ji sledi 16,5 milijona sledilcev.

Antonella Roccuzzo

Na seznamu je tudi žena Lionela Messija. Par ima skupaj tri otroke, poročena sta od leta 2017.

Manekenki na Instagramu sledi 21,1 milijona ljudi.

Edurne García Almagro

Edurne García Almagro je žena španskega nogometaša Davida de Gee, ki ji na Instagramu sledita skoraj dva milijona ljudi. Je španska pevka, igralka in televizijska voditeljica.

Zaslovela je konec leta 2005, ko je sodelovala v španski kasting oddaji Operación Triunfo na TVE in končala na šestem mestu. Španijo je zastopala na Pesmi Evrovizije 2015 s pesmijo Amanecer in končala na 21. mestu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta