(FOTO) Trend, ki deli mnenja: Jasna Kuljaj predstavila modni dodatek, ki mnoge spravlja ob živce

D.Ži
28.09.2022 09:14

Obdobje nogavic in natikačev je za nami, a z živopisanimi nogavicami še zdaleč nismo opravili, saj se vračajo v kombinaciji s sandali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Jasna Kuljaj je atraktivna in šik ženska. To že vemo. Brezkompromisno klepetava voditeljica in imitatorka se zaveda svojih čarov, zato rada gledalce preseneti tudi s kakšnim nekoliko bolj globokim izrezom, ki razburka domišljijo. Zanimiv modni kos je pokazala tudi tokrat, a kar nekaj etaž nižje.

Jasno lahko te dni spremljamo v komentatorski oddaji, ki na Planet TV spremlja resničnostni šov Exatlon Slovenija. Tam ne preseneča samo z lucidnimi, duhovitimi komentarji in vprašanji, temveč tudi s svojimi opravami. Prav mogoče je, da je pomagala lansirati nov modni trend.

Ljubiteljica živahnih barv in nagajivih krojev si je tokrat omislila zelo zanimivo kombinacijo kričeče rožnatih nogavic in sandalov z visoko petko. Oprijete in zavihane kavbojke so lepo poudarile njene noge, a večino pozornosti so odnesle nogavičke, o katerih gledalci zdaj razpravljajo na družbenih omrežijh.

"Baje se tko zdj nos," je zapisala ob fotografiji iz oddaje. In res je. Kombinacija sandalov in nogavic je logično nadaljevanje kombinacije natikačev in nogavic, ki je mnenja delila tekom poletja. Stvar okusa, a Jasni je tak stajling zelo pristajal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta