(FOTO) Selena Gomez ponosno pokazala brazgotino, ki jo ima po presaditvi ledvice

D.Ži
29.09.2020 10:31

Zvezdnica je sprva z razkazovanjem oklevala, danes pa je na notranjo stran svojega stegna zelo ponosna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Običajno jo vidimo v kakšni seksi, zapeljivi obleki in pozi. Tokrat pa je lepa Selena Gomez svoje spletne sledilce navdušila in navdihnila na povsem drugačen način. Samozavestno je pokazala brazgotino, ki je nastala po operaciji presaditve ledvice. Dodala je še zelo oseben zapis. 

"Spomnim se, da mi je bilo, potem ko so mi presadili ledvico, na začetku zelo težko pokazati brazgotino. Nisem hotela, da se vidi na fotografijah, zato sem jo vedno nekako skrila z oblačili. Zdaj se bolj kot kadarkoli prej počutim samozavestno glede tega, kdo sem in kar sem prestala," razmišlja 28-letnica, ki ima brazgotino tudi na notranji strani stegna. Po presaditvi je namreč morala prestati še en urgenten poseg. Nekaj ur po transplantaciji se ji je nova ledvica, ki ji jo je podarila prijateljica Francia Raísa,  zasukala in predrla bližnjo arterijo. Zdravniki so nato vzeli veno iz stegna in jo vstavili k ledvici, da lahko ta zdaj dobro deluje.

Selena je operacijo leta 2017 nujno potrebovala, saj so njene ledvice nehale delovati zaradi avtoimunske bolezni lupus. "Moje ledvice so bile zanič. To je bilo to. A nikogar v svojem življenju nisem hotela prositi za pomoč. Že sama misel na to, da bi nekoga prosila za kaj takšnega, je bila zelo težka zame," je Gomezova povedala za revijo People. Njena najboljša prijateljica ji je svojo ledvico ponudila kar sama. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta