(FOTO) Selena Gomez pristala v psihiatrični bolnišnici, Bieber objokan

A.L.
13.10.2018 10:35

Kaj se dogaja s 26-letno pevko?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bieber in žena.
Profimedia

26-letna ameriška pevka Selena Gomez je pristala v psihiatrični bolnišnici po tem, ko so jo dvakrat v dveh tednih hospitalizirali, pišejo tuji mediji. Doživela naj bi živčni zlom. V času prve hospitalizacije je bila pevka na svojem domu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnT20quAnBK/?taken-by=selenagomez{/instagram}
Vzrok za njeno psihično zdravje naj bi bila lanska presaditev ledvice. Novico je zvezdnica z oboževalci delila kar sama in takrat povedala, da ji je organ darovala njena prijateljica.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmhPirfAIhm/?taken-by=selenagomez{/instagram}
Nekaj dni po prvi hospitalizaciji so Gomezovo poslali domov, a se je zgodba kmalu ponovila. Zaradi njenega slabega psihičnega stanja so 26-letnico še drugič hospitalizirali, temu pa je sledil živčni zlom, pišejo tuji mediji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BllPmrRgwq5/?taken-by=selenagomez{/instagram}
Pevka naj bi zdravniško osebje prosila, da jo izpustijo domov, trdila je, da je bila le razburjena. Zdravniki ji želje niso izpolnili. Tuji mediji še poročajo, da naj bi si zvezdnica v času bivanja v bolnišnici poskušala izpuliti kateter.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BbxJbNEgmzz/?taken-by=selenagomez{/instagram}
Nad zdravstvenim stanjem mlade pevke je zaskrbljen tudi njen nekdanji fant Justin Bieber. 24-letni pevec je priznal, da se v težkih trenutkih najraje obrne na vero, a mu ta tokrat ni pomagala. Fotografi so povsem objokanega in zaskrbljenega pevca ujeli v avtomobilu v Los Angelesu. Poleg njega je bila v avtomobilu tudi njegova žena Hailey Baldwin.

Profimedia
Bieber in žena.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta