(FOTO) Kaj se je zgodilo? Selena Gomez prekinila stike s prijateljico, ki ji je darovala ledvico

A.L.
07.08.2019 17:50

Razlog za spor naj bi bilo nezdravo življenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevka Selena Gomez naj bi prekinila stike s prijateljico Francio Raiso, ki ji je leta 2017 darovala ledvico, poročajo tuji mediji. Do spora je prišlo že pred devetimi meseci, razlog pa naj bi bilo pevkino nezdravo življenje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0oiNRLjsv3/{/instagram}
Gomezova je leta 2017 nujno potrebovala presaditev ledvice, saj brez nje ne bi preživela. Takrat ji je na pomoč takoj priskočila prijateljica, ki ji je darovala zdravo ledvico. Njuna skupna fotografija, ko se v bolniški postelji držita za roki, je hitro obkrožila svet. A kot kaže, je prijateljstva konec. Gomezova in Raisova naj bi stike povsem prekinili, neimenovani vir pa je za tuje medije povedal, da je bila Selenina prijateljica užaljena nad njenim nezdravim načinom življenja po operaciji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Prijateljičine obtožbe so Gomezovo razburile, naveličana naj bi bila občutka, da je Raisovi, ki ji je ledvico sicer darovala povsem prostovoljno, nekaj ostala dolžna.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bw9_ilQAOWM/{/instagram}
Gomezova naj bi po operaciji vsake toliko časa spila nekaj alkoholnih pijač, vendar po besedah neimenovanega vira to ni vsak dan. "Tudi drogira se ne, pač pa uživa življenje in ga živi, kot ga sama želi živeti."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnT20quAnBK/{/instagram}

Selena Gomez je po več mesecih prekinjenih stikov situacijo sprejela, odločitve, da zaživi, kot želi sama, pa ne obžaluje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BllPmrRgwq5/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta