(FOTO) Sharon Stone ogorčila javnost s svojimi novimi ustnicami: Zakaj si to naredila? Ni videti normalno!

D.Ži
15.03.2023 09:39

Češnjevo rdeče ogromne ustnice je ob svojem rojstnem dnevu pokazala svojčas ena najbolj oboževanih igralk. Sprožila je kar nekaj burnih odzivov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sharon Stone je očitno zelo duhovita ženska, ki se rada pošali tudi na račun svojih z večno mladostjo obsedenih kolegic. 
Profimedia

Slavna igralka Sharon Stone je na svoj 65. rojstni dan šokirala oboževalce, nekateri so bili prepričani, da si je privoščila radikalen lepotni popravek, ki je šel po zlu. Objavila je fotografijo, na kateri so njene ustnice videti dramatično večje.

"Uspelo mi je. Končno. Za rojstni dan sem šla v Hollywood. Včasih dobiš točno tisto, kar si želiš," je zapisala. Njene orjaške rdeče našminkane ustnice niso navdušile skoraj nikogar. Toda The Independent piše, za kaj pravzaprav gre. Sharon je ta ekstremni videz dosegla zahvaljujoč Wax Lips, bonbonu z okusom češnje v obliki prevelikih rdečih ustnic.

"Zakaj si to naredila?", "Grozno", "To ni videti normalno," ji v komentarjih sporočajo oboževalci, ki jih je očitno uspešno potegnila za nos. 

Nekoč je redno uporabljala botoks

Igralka je pogostokrat povedala, da se je že večkrat lotila pomlajevanja z botoksom, dokler ni doživela možganske kapi, zaradi katere je morala ponovno razmisliti o posegih in življenjskih prioritetah.

"Bilo je to obdobje slave, ko sem imela botoks, polnila in podobno, nato pa sem doživela močno možgansko kap in devetdnevno krvavitev v možganih. Prejeti sem morala več kot 300 injekcij botoksa in polnil, da sem dobila nazaj eno stran obraza," je dejala septembra lani za Vogue Arabia.

Ta pretresljiva izkušnja je spremenila njen pogled na lepotno kirurgijo in jo predrugačila iz "sladkega razkošja v nekakšno bolečo nevrološko nujnost". Stone je za revijo povedala, da se kljub izkušnji počuti "res srečno" in "še nikoli nisem bila tako vesela".

"Počutim se, kot da je to najbolj vznemirljivo in ustvarjalno obdobje v mojem življenju," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta