(FOTO) Bi ji dali 63 let? Sharon Stone odkrila skrivnost svojega videza in navdušila v kopalkah

21.09.2021 09:25
Svoj čas ena najbolj obleganih hollywoodskih zvezdnic je razkrila skrivnost svojega mladostnega videza in vrhunske forme, objavila je tudi nekaj fotografij v kopalkah, ki so navdušile oboževalce.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Hollywoodska igralka in ena najbolj znanih blondink vseh časov Sharon Stone se je na Instagramu pohvalila s svojo zavidljivo formo. Svoje spletne sledilce je razveselila s poziranjem v kopalkah. 63-letna zvezdnica je spet pokazala, da se skozi leta ni prav zelo spremenila, njena objava pa je v samo dveh urah zbrala več kot 30 tisoč všečkov. "Skrb zase je pomembna. Telo, um in duh," je pripisala objavi. 

Fotografije so sledile njenemu gostovanju na prestižni prireditvi Met Gala, kjer se je zabavala s Kendall Jenner in Gigi Hadid. V enem od intervjujev je razkrila, kaj je skrivnost njenega mladostnega videza in minimalnega staranja. Od let največje slave se je komaj kaj spremenila. Povedala je, da redno zajtrkuje sadje, plava v bazenu, spi vsaj osem ur na noč, redno telovadi in si vsake toliko privošči kopel s soljo iz Mrtvega morja in z izvlečkom arnike. "Moj priljubljen zajtrk je lubenica s feta sirom in meto, oljčnim oljem in poprom. Zraven pojem kruhek iz kislega testa brez glutena in spijem zeliščni čaj. Desetletja nisem telovadila, a to se je spremenilo," pravi Sharon in dodaja, da veliko časa preživi v bazenu svoje vile na Beverly Hillsu.

"Res rada plavam, vadim plank, do pol ure vzdržim v tem položaju. Do zdravja si pomagam s kopelmi. Ko me bolijo mišice ali glava, si privoščim kopel s soljo iz Mrtvega morja in arniko. To je zelo zelo koristno. Zelišča in čaje uporabljam kot zdravilo," je dodala. Kar koli že počne, očitno deluje. 

Reuters
Reuter
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta