(FOTO) Slovenski tenisač in vplivnica za 598.000 evrov prodajata stanovanje: Ste videli, kako čudovito opremljeno je?

D.Ži
24.10.2023 10:51

Blaž in Vanesa Rola pišeta novo življenjsko poglavje in se iz Šiške selita v novo hišo bližje naravi, poročajo mediji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blaž Rola in žena Vanesa se že zelo veselita novega doma. 
Robert Balen

Novo poglavje v življenju. In očitno zelo vznemirljivo. Znan slovenski tenisač Blaž Rola in spletna vplivnica Vanesa Rola po poročanju nekaterih medijev imata očitno nove nepremičninske sanje. Po letih življenja v slovitih ljubljanskih Celovških dvorih sta očitno ocenila, da je čas za selitev. Stanovanje, ki je veliko nekaj več kot sto kvadratnih metrov, sta dala na prodaj. Podvig bi ostal relativno neopažen, če ne bi nekateri oglas za prodajo lično opremljenega stanovanja opazili na spletni strani ene od nepremičninskih agencij. Zdi se, da je bilo življenje v stanovanju zelo prijetno in da sta zakonca v opremljanje skupnega gnezdeca vložila veliko truda. 

Kot razberemo iz oglasa, je bilo štirisobno stanovanje prenovljeno pred tremi leti. Je v dveh etažah in ima 79 kvadratnih metrov zunanjih površin, bivalnih pa 106. "V prvem, od dveh nadstropij, ima osrednji prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki imajo izhod na sončen jugovzhodni balkon s pogledom na Ljubljanski grad. Poleg tega sta v tem nadstropju še dve otroški sobi, ki imata izhod na severozahodni balkon in pogled na Šmarno goro, ter kopalnice," piše v oglasu, pa tudi, da je glavna spalnica v drugem nadstropju. Stanovanje ima tudi teraso in balkon s pogledom proti Šmarni gori.

Stanovanje prodajata z vso opremo, cena pa je 598.000 evrov. "V drugem nadstropju stanovanja je glavna spalnica, ki je z obeh strani obdana s steklenimi površinami. Na severozahodu se proti Šmarni gori odpira na balkon, na jugovzhodu pa na prostorno teraso, veliko več kot 50 m2. Stanovanje je zaradi ogromnih steklenih površin v vseh prostorih izjemo svetlo, v letu 2020 je bilo popolnoma prenovljeno in se prodaja z vso opremo," še piše v oglasu.

Kot sta namignila na družbenih omrežjih se zakonca nameravata odseliti bližje naravi. Pred nastajajočo novo hišo sta se tudi že fotografirala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta