(VIDEO) Mlada štajerska pevka osupnila žirijo hrvaškega Supertalenta: "Imaš lepši glas od Adele!"

D.Ži
13.10.2023 09:22

Nova zvezda vzhaja na obzorju in ime ji je Kira Štruc Jurički, ki je zablestela v priljubljeni hrvaški oddaji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vsake toliko se zgodi, da kak mlad slovenski glasbeni talent navduši žirante tujih talentšovov. Skozi leta smo videli kar nekaj zelo uspešnih poskusov, od Maje Založnik do Polkaholikov in Davida Amara, zadnja v vrsti, ki je osupnila gledalce hrvaške oddaje Supertalent, je mlada Kira Štruc Jurički iz Slovenskih Konjic. Čeprav je pred oddajo zatrjevala, da ima veliko tremo, je svoj nastop opravila suvereno, zapela je Adelino balado When we were young.

Priznala je, da so jo dolgo prepričevali, da se prijavi na avdicijo, a ji je manjkalo poguma. Vse do zdaj. Prijatelji so ji celo "zagrozili", da jo bodo prijavili oni, če se ne bo sama. Očitno je zaleglo. Nad njenim nastopom so bili navdušeni žiranti, pa tudi gledalci.

"Neverjetno. Gledali smo dve popolnoma različni osebi. Eno, ki je prišla na oder, in eno, ki je prepevala. Verjemi vase," je slišala po nastopu. Pohvalili so jo, da je to bila verjetno najboljša izvedba te skladbe in da je njen glas lepši od tistega, s katerim je svet osvojila Adele.

Svetovali so ji, naj je ne poskuša kopirati. Žirantka, hrvaška glasbena zvezdnica Maja Šuput ji je svetovala, naj se sprosti, in dodala, da je prepričana, da ji bo uspelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta