(FOTO) Ste videli, kako atraktivno partnerico ima Jan Plestenjak? Skozi leta se je njena podoba precej spremenila

D.Ži
24.10.2024 09:01

Njen največji uspeh je uvrstitev v četrtfinale turnirja WTA v Bakuju, svoje spletne sledilce je razveselila tudi s kakšnim skupnim utrinkom z našim zvezdnikom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jan Plestenjak se vrača spočit, poln navdiha in še vedno zaljubljen. 
Marko Vavpotič

Odkar je naznanil, da se je njegova enoletna pavza iztekla, se okoli Jana Plestenjaka spet dogaja na polno. Koncertni premor mu je dobro del, nabral ja novo energijo, nov navdih, vrnil se je z udarnim duetom z Miranom Rudanom. Skladba A si a nisi je že našla pot do oboževalcev, napovedal je tudi turnejo. O njegovem zasebnem, ljubezenskem življenju sicer še vedno ne vemo veliko, ni pa skrivnost, da je že nekaj časa njegova izbranka Štajerka Tadeja Majerič.

Ta je na svojih družbenih omrežjih precej aktivna, objavila je tudi kak skupni posnetek, ki dokazuje, da je dvojica zelo povezana. Nekdanja tenisačica je na zadnji avgustovski dan praznovala svoj 34. rojstni dan, njeni spletni sledilci pa lahko iz fotografije do fotografije občudujejo, kako čedna ženska je.

Tadeja Majerič leta 2010.
Marko Vanovšek

Tudi s kakšnim zelo globokim in drznim dekoltejem je že presenetila.

Od časov, ko je še aktivno tekmovala, se je precej spremenila, danes je prava instagramovska lepotica. Tekmovalno je debitirala leta 2005 v Portorožu. Osvojila je sedem ITF-turnirjev, najvišje na jakostni lestvici pa je bila leta 2013, ko je bila 111. tenisačica sveta.

Leta 2014 je po Aljažu Benedetu, ki je dejal, da hoče zaigrati za Veliko Britanijo, razburila javnost z idejo, da želi braniti barve Bosne in Hercegovine, kar se sicer nikoli ni zgodilo. Njenemu nazadovanju na lestvici je botrovala skrivnostna bolezen, ki se je kasneje izkazala za mononukleozo. Njen največji uspeh je uvrstitev v četrtfinale turnirja WTA v Bakuju.

Leta 2010.
Igor Napast

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta