(FOTO) Ste videli, kako lepo in postavno ženo ima mladi Anej Piletič? Poročila sta se, ko mu je bilo komaj 22 let

D.Ži
10.06.2022 10:46

Televizijskega šova Znan obraz ima svoj glas je konec, časa za zakonsko življenje bo odslej nekoliko več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Gledalcem je žal, da se je sezona šova Znan obraz ima svoj glas na Pop TV iztekla, saj je bilo ob nedeljah zvečer zabavno spremljati preobrazbe znanih Slovencev. Obstaja pa ženska, ki si je zagotovo precej oddahnila, saj je končno nazaj dobila svojega moža. Ker gre za enega najbolj napornih in zahtevnih slovenskih televizijskih šovov, vse skupaj terja veliko priprav in vaj, če pa v njem sodeluje glasbenik, ki ob tem še aktivno nastopa, potem časa za zasebno življenje ostane res malo.

Govorimo o Izi Hrastnik Fink, ki se danes imenuje Iza Piletič. Jasno, gre za ženo Aneja Piletiča, polovico bratskega dueta Bql.

Priljubljena Korošca sta zmagala, časa za zakon je zdaj spet nekoliko več. Mnoge preseneča podatek, da se je Anej z Izo poročil pri svojih komaj 22-ih letih. Zakaj? Ker je preprosto vedel, da je prava. 

Iza je sicer mojstrica ličenja, utrinke svoje ljubezni pogosto zakonca objavljata tudi na družbenih omrežjih, s seboj sta nas virtualno vzela tudi na poročno potovanje na Maldive.

Od tam sta v domovino poslala kar nekaj romantičnih utrinkov. Mirno njuno zakonsko morje sicer ni bilo prav dolgo, saj je Anej nato kmalu zavihal rokave, obul visoke petke ter se lotil šova Znan obraz ima svoj glas. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta