(VIDEO) Šok za oboževalce: V javnost prišle poročne fotografije Nike Zorjan, čestitala sta ji tudi Raay in Marjetka

D.Ži
19.05.2022 11:51

Vsa raznežena proti oltarju in novemu življenju koraka priljubljena Prekmurka. Ampak ... kdo je ženin?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Lahko bi bila kaj povedala. Misel, ki je spreletela številne oboževalce Nike Zorjan, ko so jih na njenem instagramu presenetile očarljive fotografije priljubljene pevke v pravljični poročni obleki. "Nasmejana do ušes in srečna do neba," je Prekmurka pripisala posnetku, na katerem počasi koraka k oltarju s šopkom v rokah. Kljub presenečenju so se vsuli komplimenti, kako lepa nevesta je, tu in tam ji je kdo tudi čestital in zaželel srečo na novi življenjski poti.

Fotografije najslavnejše prekmurske neveste sta na svojem profilu delila tudi njena glasbena sopotnika Raay in Marjetka Vovk, Maraaya, ki sta čustveno vzdušje še dodatno spodbudila z besedami: "Draga Nika Zorjan, tako sva ponosna nate! Želiva ti vso srečo."  Luka Basi je mladoporočenki zaželel, naj njena sreča traja, čestitali so tudi Polkaholiki pa hrvaški pevec Dino Petrić in drugi. 

Pri vsej tej romantiki je skoraj povsem prezrto ostalo dejstvo, da Nika proti oltarju koraka popolnoma sama. Kje je ženin? Že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi njen izbranec bil Rok Piletič iz Bql, kar sicer še vedno ostaja uradno nepotrjena informacija, a Roka na tej poroki očitni ni bilo, saj ima zadnje tedne veliko dela s pripravami na oddajo Znan obraz ima svoj glas. 

Kmalu je postalo jasno, da nas je Nika z glasbenimi kolegi simpatično potegnila za nos. Gre za prizore iz videospota, ki spremlja njeno novo skladbo 1, 2, 3. Ta se je v manj kot dnevu že prebil med najpogosteje predvajane posnetke na youtubu v Sloveniji. V samo nekaj urah je zbral že več kot 40.000 ogledov. Na prave poročne posnetke Zorjanove pa bomo očitno morali še malo počakati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta