(FOTO) V 18-letnega španskega nogometnega zvezdnika je zatreskana mlada princesa, kar bi ga lahko stalo kariere

D.Ži
07.12.2022 09:45

Gavi je trenutno tako zelo oboževan, da je očitno osvojil tudi srce bodoče španske kraljice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vsestransko oblegani španski reprezentant in vezist Barcelone Pablo Martín Páez Gavira, bolj znan kot Gavi, zaradi svoje priljubljenosti, a tudi videza priteguje pozornost številnih deklet, med drugim naj bi ga naravnost oboževala španska princesa Leonor.

Profimedia

Gavi je star šele 18 let, a že danes velja za enega najboljših vezistov, izbran pa je bil tudi za najboljšega mladega nogometaša na svetu. S špansko reprezentanco je na svetovnem prvenstvu v Katarju izpadel v osmini finala po streljanju enajstmetrovk proti Maroku. Za Gavija je bil to prvi nastop na svetovnem prvenstvu, v skupinskem delu pa je na treh tekmah dosegel en gol.

Profimedia

Španski mediji pišejo, da je Leonor, najstarejša hči španskega kralja Filipa, leto dni mlajša od Gavija, zaljubljena v mladega vezista.

Profimedia

Njen oče, kralj Filip VI., je odpotoval v Doho, da bi si ogledal prvo tekmo Španije proti Kostariki, po tekmi pa naj bi Gaviju rekel, da ga ima njegova hči rada. Gavi ji je odgovoril tako, da ji je poslal podpisan dres španske reprezentance.

Profimedia

Mediji trdijo, da je princesa Leonor navdušena nad 18-letnikom, Football Espana pa poroča, da je njena šolska omarica polna slik zvezdnika Barcelone. Princesa Leonor je uradno znana kot princesa Asturije in je prestolonaslednica, saj je prvorojeni otrok kralja Filipa VI. in kraljice Letizie.

Profimedia

Če bi se Gavi in princesa Leonor v prihodnosti res kdaj zapletla in poročila, bi se mladi vezist morda moral upokojiti. Pravila in običaji kraljeve družine vključujejo veliko dejavnosti in Gavi najbrž ne bi imel časa za nogomet.

Profimedia

Princesa Leonor je mlajša od Gavija in zdi se, da se ga je že prijel vzdevek "princ" zaradi njune domnevne simpatije, čeprav gre zgolj za ugibanja. Vsekakor bi lahko Gavija morebitna zveza z Leonor v prihodnosti stala kariere, vprašanje pa je, ali bi bil z nogometom obsedeni fant pripravljen sprejeti kaj takega.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta