(FOTO) Zaljubljeni do ušes: Tako strastno se filmska zvezdnica na ulici poljublja s svojo čedno punco

D.Ži
23.08.2022 10:24

Dolgo je iskala pravo ljubezen in jo očitno našla. Hollywood je tako dobil enega svojih najbolj simpatičnih parčkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Rebel Wilson svoje punce Ramone Agruma več ne skriva. Čedni svetlolaski so te dni opazili med poljubljanjem in božanjem na ulicah Los Angelesa, na fotografijah pa sta videti zaljubljeni do ušes.

Profimedia

Rebel je v začetku leta presenetila oboževalce, ko je na Instagramu razkrila, da jo privlačijo ženske.

Profimedia

"Mislila sem, da iščem Disneyjevega princa, a očitno sem ves čas v resnici potrebovala Disneyjevo princeso," je takrat zapisala in sprožila plaz pozitivnih odzivov in izrazov podpore.

Profimedia

Ni povsem jasno, kako dolgo sta v razmerju, vendar so ju že večkrat videli skupaj, med drugim na zabavi revije Vanity Fair po podelitvi oskarjev, ko še ni bilo znano, da sta parček, povezal naj bi ju skupni prijatelj, igralec in pevec Hugh Sheridan.

Profimedia

"Tako Rebel kot Ramono sem poznal z različnimi ljudmi. V prostem času sem posrednik za zmenke, a z Rebel in Ramono ni bilo lahko," je Sheridan povedal za The Morning Crew na 2Day FM in razkril, zakaj se je odločil iz njiju narediti par.

Profimedia

"Bil sem v New Yorku in se malo prej razšel s svojim fantom, ko mi je Rebel rekla: 'Sploh si ne znam predstavljati, kako žalosten si. Nikoli nisem bila zares zaljubljena'," se spominja in dodaja, da se je zaradi teh besed odločil svoji najboljši prijateljici poiskati ljubezen. Šele kasneje je pomislil na Ramono.

Profimedia

"Potem sem za vse skupaj povedal Rebel in komunicirali sta teden dni, dokler se ni vrnila iz Avstralije in jo spoznala še v živo, od takrat sta skupaj," je povedal prijatelj igralke.

Rebel zadnje mesece javnost navdušuje tudi s svojo neverjetno preobrazbo, potem ko je izgubila več kot 35 kilogramov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta