(FOTO) Zapeljiva svetlolaska je pred 36 leti v Top Gunu osvojila svet, a težko življenje je na njej pustilo sledi

D.Ži
25.05.2022 10:15

Legendarni letalski film je končno dočakal svoje nadaljevanje, a članov izvirne zasedbe v njem skoraj ni. Manjka tudi nepozabna Kelly McGillis.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Film Top Gun: Maverick s Tomom Cruisem je te dni osrednja tema filmoljubcev. Mnogi se nostalgično spominjajo prvega dela filma iz leta 1986. Zagrizeni oboževalci izvirne zgodbe so sicer nekoliko razočarani ob spoznanju, da večina zvezdnikov, ki so nastopili v kultnem prvem delu, v nadaljevanju ne igra, sta pa se pred kamere vrnila Tom in Val Kilmer.

Profimedia

Nekateri so bili še posebej presenečeni, da v filmu ne igrata Meg Ryan in Kelly McGillis, a režiser Joseph Kosinski je pojasnil, da ne želi ponavljati tri desetletja stare zgodbe, ampak kultnemu filmu vdihniti novo življenje.

Profimedia

Kelly je danes videti zelo drugače od filmske pilotske inštruktorice Charlotte Blackwood, ki je mnogim ostala v spominu. Do pred nekaj leti je še igrala v filmih in serijah, nato pa se je umaknila iz javnosti in se posvetila gledališki produkciji.

Profimedia

"Stara sem in debela, izgledam primerno svojim letom in to je to. Raje pa se počutim popolnoma varno v svoji koži in s svojimi leti," je Kelly dejala v intervjuju za portal ET pred snemanjem.  V novem filmu jo je zamenjala Jennifer Connelly.

64-letnica je leta 2009 presenetila s priznanjem, da je istospolno usmerjena, čeprav ima za sabo dva zakona z moškima, ima tudi dva otroka, trenutno živi s svojo partnerko Melanie Leis.

Profimedia

Kelly ima za seboj burno življenje. Nekaj ​​časa se je borila z mamili, sooča se tudi z napadi panike, ki jih je sprožil grozljiv dogodek v njeni mladosti. Razkrila je, da sta jo v osemdesetih letih posilila dva moška. McGillis je prišla izpod tuša, ko sta neznanca vlomila v njeno stanovanje. Kljub krikom je bila prisiljena oditi v spalnico, z nožem uperjenim proti obrazu. Moška sta igralko spolno napadla, pljuvala po njej, jo udarjala in zbadala z nožem.

Profimedia

Travmatično izkušnjo je delila v intervjuju. Groze nikoli ne bo pozabila. Pred nekaj leti je ponovno doživela vlom v hišo in od takrat ima celo dovoljenje za nošenje orožja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta