(FOTO) Žalostna novica z glasbene scene: Umrl je priljubljeni pevec, ki nas je navdušil v talentšovu

D.Ži
17.08.2022 10:05

Mrtvega so ga našli v domači postelji, družina je skrušena od žalosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Še eno mnogo predčasno slovo. Nekdanjega tekmovalca ameriškega šova Pop idol in gledališkega zvezdnika Dariusa Campbella so pri 41 letih našli mrtvega v njegovem ameriškem stanovanju, žalostno novico so svetu sporočili člani družine.

Profimedia

Pevca in igralca so našli v Rochesterju v Minnesoti, vzrok smrti pa trenutno še ni znan.

"Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl Darius Campbell Danesh. Dariusa so 11. avgusta našli neodzivnega v postelji v njegovi sobi v Rochesterju v Minnesoti, za mrtvega ga je tisto popoldne razglasila lokalna medicinska ekipa. Lokalna policijska uprava je potrdila, da ni bilo znakov nasilja ali drugih sumljivih okoliščin. Vzrok njegove nenadne smrti trenutno ni znan, čakamo na zdravniške preglede. Prosimo, da spoštujete našo željo po zasebnosti v tem težkem trenutku, ko se soočamo s tragično izgubo sina in brata," je družina zapisala v uradni izjavi.

Škotski pevec, tekstopisec in igralec, znan kot Darius Danesh, je leta 2001 zaslovel v britanskem talentšovu Popstars in nato sodeloval še v prvem Pop Idolu, kjer je zmagal Will Young.

Profimedia

Zgradil je uspešno gledališko kariero in nastopil v muzikalu "Chicagu" kot Billy Flynn, pa tudi v "Guys And Dolls", "V vrtincu" in drugih uspešnih predstava West Enda.

Profimedia

Živel je v ZDA in ljubezen našel v kanadski igralki Natashi Henstridge, ki je med drugim zaigrala v znanstvenofantastični uspešnici Tuja vrsta.

Profimedia

Par se je poročil leta 2011 na ranču San Ysidro v kalifornijski Santa Barbari, a sta se leta 2018 ločila.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta