Skrivnostno izginotje: Olivia Newton-John nikoli ni izvedela, kaj se je zgodilo z ljubeznijo njenega življenja

D.Ži
10.08.2022 10:55

Eno najbolj nenavadnih hollywoodskih izginotij ostaja nepojasnjeno. Nedavno preminula zvezdnica Briljantine se je vse življenje spraševala, kaj se je zgodilo z moškim, ki je nekoč ukradel njeno srce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Olivia Newton-John in Patrick McDermott. 2. oktobra 1998 ju je med kosilom opazil paparac. 
Profimedia

Igralka Olivia Newton-John je umrla, ne da bi vedela, kaj se je zgodilo z njeno veliko ljubeznijo, snemalcem Patrickom McDermottom, ki je brez sledu izginil pred 17 leti.

V zvezi sta bila devet let, on pa je leta 2005 odšel na ribolov, s katerega se ni več vrnil. Tri leta kasneje so ga razglasili za mrtvega, čeprav nobeden od 22 potnikov, ki so bili z njim na krovu ladje Freedom, ni videl, da bi zapustil ladjo ali šel v morje.

Profimedia

Nekateri so sumilli celo, da je lastno smrt uprizoril in se v resnici skriva v Mehiki, saj je v času izginotja sinu Chanceu dolgoval več tisoč dolarjev preživnine. Policiji nikoli ni uspelo najti trdnih dokazov za te trditve, kljub več prijavam ljudi, ki naj bi ga videvali.

Nekateri so prepričani, da se Patrick McDermott skriva v Mehiki in da je njegova smrt bila zaigrana. 
Profimedia

"Mislim, da se s tem ne bom nikoli sprijaznila," je nekoč dejala Newton-John in priznala, da se je pogosto spraševala, ali je še živ.

Olivia in Patrick sta se zaljubila po njeni ločitvi od Matta Lattanzija leta 1995. Izginil je, ko je bila na turneji po Avstraliji.

Newton-John se je kasneje poročila z Johnom Easterlingom, ki je novico, da o njeni smrti svetu sporočil preko Facebooka.

Profimedia

"73-letna Olivia Newton-John je danes zjutraj umrla mirno na svojem ranču v Južni Kaliforniji, obkrožena z družino in prijatelji. Prosimo vse, da spoštujejo zasebnost družine v tem zelo težkem času. Olivia je bila simbol zmagoslavja in upanja več kot 30 let, ko je delila svoje potovanje z rakom dojk. Njena navdihujoča in pionirska izkušnja zdravljenja z zeliščno medicino se nadaljuje s skladom Fundacije Olivie Newton-John, ki je posvečena zeliščni medicini in raziskavam raka," je John sporočil preko družbenih omrežij.

Profimedia

Družina je prosila, da oboževalci in prijatelji namesto cvetja prispevajo donacije njeni organizaciji za boj proti raku. Zvezdnica je imela tudi 36-letno hčerko Chloe Lattanzi ter brate in sestre.

Težko bolezen so ji prvič diagnosticirali leta 1992, v letih 2013 in 2017 pa se je vrnila.

Od nje se je poslovil tudi igralski kolega, s katerim sta skupaj blestela v kultni Briljantini, John Travolta. "Moja najdražja Olivia, tako si polepšala naša življenja. Tvoj vpliv je bil neverjeten. Zelo te imam rad. Vidiva se na koncu poti in vsi bomo spet skupaj. Tvoj od prvega trenutka, ko sem te videl. Za vedno. Tvoj Danny, tvoj John," je zapisal ob fotografiji Olivie iz mladosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta