(FOTO) Že dolgo je niso videli: Kje je Melania Trump?

A.L.
31.05.2024 11:19

V javnosti se že dolgo ni pokazala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Donald Trump je svojo soprogo nazadnje omenil konec aprila, ko ji je pred novinarji izrekel čestitko ob rojstnem dnevu. 
Profimedia

Kje je Melania Trump, je vprašanje, ki si ga te dni zastavljajo mnogi, medtem ko spremljajo Trumpovo dramo v sodni dvorani. 54-letnice že nekaj časa ni videl nihče, nazadnje se je v javnosti pokazala sredi maja, ko je njen sin Barron maturiral. Takrat ponosna mama ni skrivala navdušenja.

Profimedia

Donald Trump je svojo soprogo nazadnje omenil konec aprila, ko ji je pred novinarji izrekel čestitko ob rojstnem dnevu. 

Melania se je sicer v javnosti pokazala tudi v začetku aprila na srečanju, ki sta ga v Palm Beachu na Floridi organizirala milijarder John Paulson in njegova zaročenka Alina de Almeida. Takrat se je na spletu razširil posnetek, ki so ga številni razumeli kot dokaz hladnih odnosov med Donaldom in Melanio.

Melania Trump v začetku aprila.
Profimedia
@convictdonald #melaniatrump what is this look? Drugs? Fear? What? #trump fundraiser looks like a h0stag3 video.  #melania ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Začetek leta je bil za nekdanjo ameriško prvo damo sicer težak, umrla je namreč njena mama Amalija Knavs, s katero sta bili nadvse povezani. Na pogrebu so bili Melaniin mož Donald in sin Barron, pa tudi oče Viktor Knavs, ki se le redko pojavlja v javnosti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta