(FOTO) Odnos med njima je zelo poseben: Zakaj na maminem pogrebu ni bilo nikjer opaziti skrivnostne sestre Melanie Trump?

D.Ži
24.01.2024 10:48

Dve sestri, dve povsem različni življenjski zgodbi. Ena na naslovnicah in nekoč celo v Beli hiši, druga pa živi daleč od fotografskih objektivov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Družina Trump z Viktorjem Knavsom na pogrebu Amalije Knavs. A kje je Ines?   
Profimedia

Melania Trump je vselej deležna toliko medijske pozornosti, da marsikdo niti ne ve, da ima tudi sestro Ines Knauss, ki se je prav tako iz Slovenije preselila v ZDA in živi nedaleč od slovitega Trumpovega nebotičnika v New Yorku. Kot pišejo mediji, naj bi živela v več milijonov vrednem stanovanju, ki je v lasti Trumpove milijardne korporacije. Pred dnevi je družino doletela velika žalost, saj je umrla mama Amalija Knavs, ki je z možem Viktorjem prav tako že vrsto let živela čez lužo, da bi bila bližje hčerkama. Ines živi zelo zasebno življenje in se skoraj nikoli ne pokaže na dogodkih, ki jih spremljajo mediji.

V prvih vrstah žalujočih na pogrebu v Palm Beachu so bili večinoma tisti člani družine Trump, ki jih tudi sicer v medijih videvamo najpogosteje.  
Profimedia

Mnogi so jo iskali na fotografijah maminega pogreba, a je na njih niso našli. Še najbolj opazna je bila leta 2005, ko je bila družica na sestrini poroki, tudi na družbenih omrežjih je zelo neaktivna, a tu in tam vendarle najdemo kakšno izjemno redko staro družinsko fotografijo še iz jugoslovanskih časov. Viri iz kroga Trumpovih so medijem že pred časom razkrili, da naj bi med Melanio in sestro še vedno obstajala zelo močna vez, nekoč sta delili tudi ljubezen do dela v modni industriji, a je Melanii uspelo prodreti bistveno dlje. 

Pogreba Amalije Knavs na Floridi so se udeležili skoraj vsi člani družine, ni znano, ali Ines tam sploh ni bila ali pa se je zadrževala v ozadju, daleč stran od fotografov. Je pa svojo leto dni starejšo sestro v žalnem govoru omenila Melania. V prvi vrsti žalujočih je nekdanji ameriški prvi dami ob strani stal oče Viktor, ki je v dneh pred pogrebom v Sloveniji za pokojno soprogo naročil tudi osmrtnico v Dolenjskem listu. 

"Z globoko žalostjo sporočamo, da se je 9. januarja 2024 od nas poslovila ljubljena žena, mati, babica, sestra, svakinja in tašča Amalija Knavs," piše v osmrtnici, ki je objavljena tudi na spletni strani časopisa.

"Poročena je bila z ljubeznijo svojega življenja Viktorjem Knavsom, s katerim sta imela dve hčerki, Ines in Melanijo. Amalija je bila ljubezniva, močna, dobrotna in ljubeča babica vnuku Barronu. Neizmerno jo bomo pogrešali in bomo spoštovali njeno dediščino, predanost družini in tistim, ki jih je imela rada," še piše v osmrtnici. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta