(FOTO) Zelo vroče presenečenje: Janja Garnbret pozirala v mini bikiniju in vsulo se je 41.000 všečkov

D.Ži
26.10.2022 09:48

Naša najboljša športna plezalka je tokrat pokazala svojo zelo zapeljivo plat. Obrnila nam je hrbet in ... internet je ponorel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Končno čas za oddih, sonce in neplezanje. Naša odlična športna plezalka Janja Garnbret te dni uživa na polno. In več kot zaslužila si je. Sezona je končana, čas je za počitek, sončenje in čofotanje. Prav to naša zlata olimpijka počne na dopustu v Aziji. Po zmagi v Džakarti se je odločila še nekaj časa ostati na največji celini, ki slovi po nekaterih najlepših plažah na svetu. 

Ne vemo točno, kje dopustuje, a prizori so krasni. Tudi zato, ker se je Janja zapeljivo fotografskemu objektivu nastavila v drznem črnem bikiniju. Sicer nam je res obrnila hrbet, a ni ga junaka, ki bi se nad tem pritoževal. Športnica ima seveda čudovito postavo in všeč nam je, da se je tokrat odločila pokazati tudi svojo bolj seksi stran. Naj sončni, sproščeni dnevi še dolgo trajajo.

Mimogrede, fotografija Janje v kopalkah je medtem zbrala že več kot 41.000 všečkov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta