(FOTO) Znana Slovenka pokazala nosečniški trebušček in razkrila, da ji ni prav lahko: "Kregam se za vsako malenkost ..."

D.Ži
29.05.2024 12:24

Zaljubljenca, ki sta šele pred kratkim razkrila, da pričakujeta prvega otroka, te dni uživata v tropskih krajih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Veselo pričakovanje je v polnem teku in trebušček je vse lepše zaobljen. Spletna vplivnica, mojstrica ličenja Indira Ekić in Matic Kolenc, ki smo ju spremljali v Popovem šovu Super par, v katerem sta na koncu celo zmagala, sta pred dnevi potrdila, da pričakujeta prvega otroka.

Da sta sladko novico skrivala kar nekaj časa, dokazuje tudi nova fotografija, ki jo je par poslal med svoje spletne sledilce. Na njej vidimo, da je Indirin trebušček že prav lepo zaobljen. Bodoča starša te dni uživata na dopustu v Indoneziji. 

"Nosečniški hormoni mi delajo 100 na uro. Jokam večkrat na dan, ker čutim tako hvaležnost, za katero ni besed, da bi jo lahko opisala. Hkrati mi je pa tako smešno, ker se kregam za vsako malenkost in potem spet umiram od smeha, ker so spet 'krivi' hormoni. No, Maticu ni več tako smešno. Verjetno komaj čaka, da se ta vrtiljak čustev konča," je dopustniški fotografiji pripisala Indira. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta