(FOTO) Medtem ko se nekateri obremenjujejo s kilogrami Indire Ekić, ona samozvestno pozira v zapeljivih kopalkah

D.Ži
20.04.2023 11:38

Čedna Ptujčanka trenutno blesti v Popovem šovu Super par, na pikre komentarje na račun svojih oblin se požvižga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matic Kolenc in Indira Ekić sta res pravi super par.
Mediaspeed

Nemogoče je ne imeti rad Indire Ekić. Javnost se je v lepo Ptujčanko zatreskala že v času, ko je sodelovala v Planetovi oddaji The Biggest Loser. Očarala nas je s svojo iskrenostjo, čustvenostjo, pa tudi naraščajočo samozavestjo. Odkrito je povedala, da jo je pred oddajo pustil takratni fant, ki mu ni bila všeč njena bolj zaobljena podoba, in gledalci so zanjo še bolj močno stiskali pesti. Prišla je do finala, izgubila okoli 30 kilogramov, pridobila samozavest, postala prava spletna vplivnica in, kar je najpomembneje, našla svojega Matica Kolenca, ki jo ima rad točno takšno, kakršna je.

V oddaji je delal kot pomožni trener, iskrica med njima pa je preskočila med napornimi treningi. Zdaj dvojica skupaj tekmuje v oddaji Super par na Pop TV. Nekaj kilogramov se je vmes vrnilo, a jih zna lepotica dobro nositi, lepih oblin tako nikoli ni preveč, pravijo. Ob njeno podobo pa se niso spotaknili samo nekateri pikri gledalci, napet je bil tudi odnos med njo in sotekmovalko Natašo, sicer gorečo športnico. Ta je Indiri očitala, da ima preveč kilogramov in da to ni zdravo za hormone, saj naj bi se ves strah in čustva zapisovala v maščobo. 

K sreči se Indira s komentarji in mnenji ne obremenjuje preveč, kar dokazujejo tudi fotografije in posnetki na njenem skrbno negovanem instagramovskem zidu, kjer se je pokazala tudi v kopalkah. Recite, kar hočete, a Indira je prava raketa v vseh oblikah. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta