(FOTO) Težko prenašate vročinski val? Potem si nikakor ne oglejte slik zmagovalke Exatlona v mini bikiniju ...

D.Ži
04.08.2022 11:40

Marjanca Polutnik je poletno zapeljivost pripeljala na povsem nov nivo. Tako je s Kanarcev pozdravila svoje hvaležne sledilce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Kot bi zgodovinsko vroče poletje ne bilo že dovolj neznosno, se je na sončni strani Alp našla junakinja, ki je ocenila, da je temperaturo potrebno dvigniti za še nekaj stopinj. Marjanca Polutnik, noro atraktivna še vedno aktualna zmagovalka prve sezone slovenske različice Exatlona na Planet TV, je že nasploh prava spletna atrakcija. Na njenem instagramovskem profilu zapeljivih fotografij kar mrgoli, zelo iskreno je s svojimi spletnimi sledilci delila tudi odločitev o operativnem povečanju prsi. Poseg je že davno za njo, lepa Marjanca pa od samozavesti in seksapila kar žari. Pričakovano še bolj drzne so zato postale tudi njene fotografije.

Naša estradnica je nedavno osvežitev poiskala na Kanarskih otokih, izbrala je priljubljeno Fuerteventuro, tam pa je na peščeni plaži pozirala v črnem mini bikiniju, iz katerega so njene (nove) obline kar prekipevale in pošteno razburkale domišljijo oboževalcev.

Ali bo Marjanca dobila kakšno podobno seksapilno naslednico, bo najbrž znano kmalu, saj so na televiziji že pred časom naznanili, da iščejo kandidate za novo sezono Exatlona. A Marjanca je samo ena.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta