(FOTO) Pretresljivo: Nekdanja zvezdniška lepotica se prehranjuje iz košev za smeti in živi kot brezdomka

D.Ži
21.03.2023 10:51

Nekoč se je v elitnih krogih počutila zelo domače, danes se ji to obdobje najbrž zdi svetlobna leta daleč, a pomoč vztrajno zavrača.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Loni danes životari, a pomoči bivšega partnerja si ne želi. 
Profimedia

Nekdanjo ameriško manekenko Loni Willison so po dolgem časa fotografirali v javnosti, v eni od ulic zahodnega Hollywooda, kjer žal živi kot brezdomka.

Profimedia

39-letna Loni zadnjih sedem let živi brez lastnega doma, paparaci pa so posneli, kako za seboj vleče voziček s svojimi stvarmi in kovček. Videti je bila izčrpana, žalostna, oblečena v več plasti ponošenih in umazanih oblačil. Pred tem so jo videli v začetku meseca, ko je v iskanju hrane in stvari, ki bi ji lahko prišle prav, brskala po smeteh in zabojnikih, medtem ko je naokoli hodila bosa.

Profimedia

Njena zgodba je razžalostila in ganila številne bivše sodelavce, a očitno ne dovolj, da bi se odločili pomagati in ji zagotoviti dostojno življenje. Loni je bila nekoč uspešna manekenka in žena zvezdnika serije Obalna straža Jeremyja Jacksona, vendar je od leta 2016 brezdomka.

Profimedia

Sčasoma je nekdanja manekenka postala neprepoznavna in je le še senca lepotice, ki je nekoč blestela na naslovnicah revij in na malih zaslonih. Do leta 2016 je delala kot asistentka v centru za plastično kirurgijo v Los Angelesu, nato pa je doživela živčni zlom in so jo odpustili. Kasneje je izgubila še dom.

Profimedia

Nekdanje dekle Jeremyja Jacksona, Cindy Kovacs, je za britanske tabloide komentirala, da igralec po ločitvi leta 2014 ni hotel pomagati svoji bivši ženi.

"Naveličala sem se njegovega odziva. Enostavno mu ni bilo mar," je rekla.

Profimedia

A sama Willison je poudarila, da si ne želi pomoči svojega nekdanjega moža niti koga drugega.

"Lahko živim sama. Imam vse, kar potrebujem. Nimam mobilnega telefona in me nihče ne doseže, imam pa hrano in prostor za spanje," je nekoč dejala.

Profimedia

Loni je v preteklosti nekaj časa delala tudi kot inštruktorica fitnesa in krasila naslovnice nekaterih revij, a je šlo vse po zlu zaradi psihičnih težav.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta