(FOTO) Zvezdnici obalne straže diagnosticirali raka: Mislila sem, da gre zgolj za znak menopavze, a sem odkrila bulico

D.Ži
10.01.2024 10:08

Nicole Eggert redno hodi na mamografijo, zato jo je srhljiva diagnoza presenetila. Najbolj se boji, da bi morala zapustiti svoji hčerki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nicole Eggert je v 90-ih v Obalni straži igrala Roberto 'Summer' Quinn. 
Profimedia

Nicole Eggert, 51-letna zvezdnica nekdaj sila uspešne serije Obalna straža, je v ponedeljek razkrila, da so ji decembra diagnosticirali raka na prsih, ki je že prešel v drugi stadij.

Nicole Eggert si je v času največje slave omislila prsne vsadke, tako kot večina članic ekipe Obalna straža.   
Profimedia

Eggertova je za People povedala, da je sprva mislila, da so simptomi zgolj znaki menopavze, in dodala, da se je v treh mesecih zredila za okoli šest kilogramov in da je oktobra čutila "strašno bolečino" v levi dojki. Ko je med samopregledom odkrila bulico, je poklicala zdravnika. "Bila je utripajoča in boleča. Takoj sem šla k svoji splošni zdravnici in rekla mi je, da moram takoj na pregled," je pojasnila Eggert.

Roberta 'Summer' Quinn je bila ena najbolj priljubljenih junakinj kultne serije.  
Profimedia

Nato je dobila termin pri specialistu, ki je bil polno zaseden, zato je morala na pregled čakati do konca novembra. Čeprav so mamografija in tri biopsije potrdile, da ima raka dojke, še ni jasno, ali se je bolezen razširila na druge dele njenega telesa.

Mamica dveh otrok bo morala na operacijo in trenutno čaka onkologa, da določi, kdaj bo začela s kemoterapijo in obsevanjem. "Tam je. Treba ga je vzeti ven. Vprašanje je, ali moram opraviti zdravljenje pred operacijo ali pa morajo oni najprej izvesti operacijo, da lahko nadaljujem z zdravljenjem," je povedala igralka.

51-letna Nicole Eggert se je skozi leta močno spremenila.  
Profimedia

Njen največji strah je izgubiti hčerki, Keegan (12) in Dilyn (25), poroča Page Six. "Dilyn je odrasla oseba, vendar imam doma 12-letnico, katere edina skrbnica sem. Nimam družine. Nimam ničesar," je dejala. Poleg tega se je Eggert spomnila groze na Keeganinem obrazu, ko ji je povedala za svojo diagnozo. Takrat je dojela, da predaja ni izbira. 

"To je nekaj, skozi kar moram iti. To je nekaj, kar moram premagati. Potrebuje me bolj kot karkoli ali kogarkoli," je rekla. Eggert je poslušalcem podkasta Perfectly Twisted povedala tudi, da gre vsako leto decembra na mamografijo, dodala je tudi, da "obžaluje prsne vsadke".

Pred nekdanjo zvezdnico je težek izziv, a prijatelji verjamejo, da bo zmogla. 
Profimedia

Ena od njenih prijateljic, Mindy Molinary, je ustvarila stran GoFundMe, da bi igralki pomagala pri soočanju s prihajajočim finančnim bremenom. "Eggert je vztrajna in vedno bo našla način, kako se prebiti, a tokrat je drugače," je pojasnila Molinary. "Med operacijami in zdravljenjem ne bo mogla delati. Pred njo je dolga, strašljiva pot in težko ji je prositi za pomoč. Rotim vas, da pomagate moji prijateljici plačati zdravstvene račune," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta