(FOTO) Ste bili tudi vi zatreskani v lepo zvezdnico Obalne straže? Odvisnost od kokaina jo je skozi leta zelo spremenila

D.Ži
18.09.2023 08:57

Yasmine Bleeth bi morda še danes imela cvetočo filmsko kariero, če ne bi v času največje slave zabredla v kokain.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Yasmine Bleeth leta 1996 v Obalni straži.
Profimedia

Nekdanja zvezdnica kultne Obalne straže Yasmine Bleeth se je že davno umaknila iz javnega življenja, a so jo pred kratkim opazili med enim njenih redkih sprehodov po Los Angelesu. 54-letnica se je s prijateljico sprehajala v kombinezonu iz džinsa in roza majici, bila je skoraj povsem nenaličena.

Profimedia

Nekateri menijo, da se je eden večjih seks simbolov 90-ih let skozi čas spremenil do neprepoznavnosti. Bila je model in imela lastno linijo kopalk, vse zaradi vloge v priljubljeni seriji.

Profimedia

Igrala je tudi v serijah Nash Bridges in Titans, vendar je njeno kaotično zasebno življenje uničilo tudi njeno kariero. Zabredla je v mamila.

Profimedia

Režiserji so jo uvrstili na črno listo, saj je veljala za preveč zahtevno za sodelovanje. Na koncu se je kar sama zglasila na rehabilitacijski kliniki Promises v Malibuju, kjer je poskušala premagati odvisnost od kokaina.

Profimedia

Kmalu po tem, ko je z zdravljenjem zaključila, so jo mamila spet premamila.

Profimedia

Aretirali so jo leta 2001, ko je policija po prometni nesreči pri njej našla kokain. Na sodišču je priznala krivdo in odslužila dve leti pogojne kazni in 100 ur družbenokoristnega dela.

Profimedia

Kasneje je izjavila, da se bo sicer res poskušala čim bolj izogibati drogam, a bo odvisnost vedno del njenega življenja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta