Goran Dragić zelo odkrito spregovoril o razpadu zakona: "Ločitev ni bila lahka, niti za otroka, niti za naju z Majo"

D.Ži
01.07.2024 10:26

O poroki ne razmišlja, a pravi, da jima z Greice Murphy gre res super. Naš košarkarski zvezdnik je v podkastu odprl vrata v svojo zasebnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Košarka je bila 30 let del mojega življenja, nato pa se čez noč to ustavi," o koncu tekmovalne kariere pravi Goran Dragić. 
Profimedia

Kar završalo je v medijih, tudi tujih, ko je postalo jasno, da je naš košarkarski as Goran Dragić po ločitvi spet našel srečo v ljubezni. In tej je ime Greice Murphy. Gre za atraktivno brazilsko podjetnico, ki živi in dela v Ameriki. Tudi nekaj skupnih fotografij sta že poslala med spletne sledilce, zdaj pa je Dragić v podkastu za N1 razkril, da imata z novo partnerko podoben stil življenja ter da sta se ujela tudi na duhovni ravni. Greice je ločena in ima dva otroka. "Zaenkrat nam gre res super, ne razmišljamo pa o nobeni poroki," je pojasnil.  

Dragić je srečo v ljubezni našel z lepo in uspešno Greice Murphy.
Profimedia

Spregovoril je tudi o ločitvi in tem, da ga je bilo strah novega življenja. "Košarka je bila 30 let del mojega življenja, nato pa se čez noč to ustavi, nimam več tega urnika, ki sem ga imel zadnjih 20 let. Najti se moraš v drugačni luči," razmišlja, vesel, da ima zdaj več časa zase in za svojo družino. 

O ločitvi, do katere je prišlo pred temi leti pa: "Ločitev ni bila lahka, niti za otroka, niti za naju z Majo." V slabem mu je uspelo najti tudi nekaj dobrega. "Na vseh straneh smo zdaj srečni in se dobro razumemo," pravi Dragić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta