(VIDEO) Udarila ga je v obraz: Goran Dragić s svojo izbranko na dopustu doživel trenutek, ki ga ne bo zlahka pozabil

D.Ži
16.04.2024 10:01

Naš košarkarski zvezdnik te dni s svojo novo ljubeznijo uživa v sončni Panami. Plešeta v družbi domačinov, raziskujeta kulinariko, tam pa je nastal tudi posnetek, ki zdaj pozornost priteguje na spletu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Da se med njima nekaj plete, je prvič postalo jasno ob upokojitvi dresa košarkarja Udonisa Haslema v Miamiju.
Profimedia

Sonca in ljubezni polne dneve pravkar preživlja naš košarkarski zvezdnik Goran Dragić, ki si trenutno baterije polni v Panami, kjer se lokalnim naravnim lepotam predaja s svojo Greice Murphy, s katero sta se - kot prava turista - lotila tudi zabavnega podviga hranjenja opic. Tam je nastal tudi simpatičen posnetek, ki sta ga delila na družbenih omrežjih. Ker so opice zelo razposajene in nepredvidljive živali, je ena od njih Dragića med hranjenjem tudi udarila po obrazu, kar je nasmejalo njegove spletne sledilce. "Sklepanje novih prijateljstev ni enostavno," je duhovito pripisal košarkar. 

Ne le eksotične rože v Panami, v življenju športnika se je na polno razcvetela tudi ljubezen. Da se med njim in markantno Murphy nekaj plete, so mediji prvič opazili ob upokojitvi dresa košarkarja Udonisa Haslema v Miamiju. Ekipa Miami Heat je 19. januarja upokojila Haslemov dres št. 40, pozornost pa sta skoraj ukradla Dragić in Američanka, po rodu Brazilka, ki sta na dogodek prišla skupaj. Gre za uspešno poslovno žensko, investitorko in mamo dveh sinov. S prijaznimi domačini sta zaljubljenca tudi zaplesala, Goran pa je z mladimi košarkarji metal na koš.

Dragić se bo sicer kmalu spet vrnil v domovino, saj ga avgusta čaka poslovilna tekma v Stožicah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta