(FOTO) Kdo je atraktivna svetlolaska? Goran Dragić je morda spet našel srečo v ljubezni

D.Ži
25.01.2024 11:54

Ni bilo mogoče prezreti, kako zelo je na klubskem slavju naš košarkarski zvezdnik žarel v družbi skrivnostne lepotice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V tako čedni družbi je Goran Dragić opazno užival na klubskem dogodku. Kdo je skrivnostna lepotica?  
Profimedia

Dramo na košarkarskem igrišču smo spremljali vsi, drama v njegovem zasebnem življenju pa je bila očem skrita. No, če je drama seveda sploh bila. Leta 2021 sta se razšla naš mednarodni košarkarski zvezdnik Goran Dragić in žena Maja. Takrat se je tudi odselil. Mnogi so bili razočarani, da se je ljubezenska zgodba, okronana s poroko v pravoslavni cerkvi leta 2013 in z rojstvom dveh otrok, Matea in Victorie, tako klavrno končala, saj je dvojica dajala vtis harmoničnega para. A z njima med domačimi štirimi stenami pač nismo bili. 

Lauren Quinn, Chris Quinn, Goran Dragić in lepotica, za katero nekateri sumijo, da bi lahko bila njegova nova srčna izbranka. 
Profimedia

Ker ni v Dragićevem slogu, da bi z mediji kramljal o svojem zasebnem, kaj šele ljubezenskem življenju, je trenutno o njegovem "ljubezenskem statusu" znano le malo, so pa opazovalci zastrigli z ušesi, ko so košarkarja oni dan opazili z zelo atraktivno svetlolasko na slovesnosti ob upokojitvi dresa Udonisa Haslema v Miamiju. Konec kariere je naznanil julija lani, 19. januarja pa so v klubu upokojili še njegov dres s številko 40. 

Tako so Miami Heats upokojili Haslemov dres s številko 40.  
Profimedia

Ni ostalo prezrto, kako zelo je Dragić užival v družbi lepotice, govorice, da gre za njegovo novo ljubezen, pa so se sprožile takoj. In kdo je ta čedna dama? Gre res za Dragićevo novo srčno izbranko? Slovenske novice poročajo, da gre za Greice Murphy, podjetnico in mamo dveh otrok, ki se je rodila v Braziliji. V Ameriko se je preselila leta 2003. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta