Gostje v zadregi: Zvezdnica pod prosojno obleko ni nosila spodnjega perila, z vseh strani je bil razgled kočljiv

D.Ži
02.09.2022 10:38

Provokativna manekenka, ki je lani na rdeči preprogi v Benetkah skoraj padla, je tokat pozornost pritegnila z razgaljenostjo. Bojda je na ta način želela prenesti sporočilo o osebni svobodi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanska manekenka Mariacarla Boscono je na rdeči preprogi beneškega filmskega festivala blestela v obleki, ki jo je bilo nemogoče prezreti. Kreacija je domišljiji zariplih gledalcev pustila le malo prostora.

Profimedia

41-letna Mariacarla je za to priložnost izbrala dolgo prosojno obleko iz črnega tila z več naborki na vrhu ramen.

Profimedia

V oči so bodli njeno oprsje in zadnjica, ki so bili popolnoma razgaljeni, saj pod obleko ni nosila spodnjic ali nedrčka.

Profimedia

Šlo je za zelo pogumno potezo, saj se je le malo estradnic pripravljenih na tako uglednem dogodku tako razgaliti.

Profimedia

Obleko je kombinirala s črnimi lakastimi salonarji, lase pa je spela v nizek čop. Do izraza so lepo prišle tudi njene črno zasenčene oči.

Profimedia

Mediji pišejo, da je manekenka na ta način želela prenesti sporočilo o osebni svobodi in da ni šlo le za način kričanja po pozornosti. Nekdanja manekenka je z opravo seveda zasenčila večino drugih zvezdnikov in zvezdnic, tako je bilo tudi na lanskem festivalskem odprtju.

Profimedia

Med sprehodom po rdeči preprogi je namreč takrat nehote s peto stopila na dolgo vlečko svoje obleke in skoraj padla, a ji je uspelo obdržati ravnotežje in se izogniti katastrofi. Fotografije nerodnega trenutka so seveda obšle svet in povečale njeno prepoznavnost.

Profimedia

Mariacarla je kot manekenka zaslovela v zgodnjih 2000-ih, ko je sodelovala z najbolj znanimi modnimi hišami, kot so Chanel, Dolce & Gabbana, Prada in Armani, ter je nosila njihove kreacije na velikih tednih mode v Milanu, New Yorku, Parizu in Londonu.

Profimedia

Od takrat je postala redna gostja bleščečih dogodkov, kot so Met Gala ter filmska festivala v Benetkah in Canessu.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta